Apicultor forțat să ardă echipamente de milioane de dolari: măsură excesivă sau parte a Agendei Globaliste?

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Un apicultor din Noua Zeelandă a fost obligat de către agenția națională să ardă echipamente apicole în valoare de 2.000.000 USD fără a primi compensații, pentru a preveni răspândirea bolii Locust American.

Steven Brown a fost forțat să distrugă 10.000 de cutii de albine, fiind amenințat cu închisoarea dacă nu respecta ordinul.

Agenția responsabilă de gestionarea bolii a descoperit spori ai bolii în depozitul său din Canterbury, o boală prezentă în Noua Zeelandă de peste un secol și care poate fi fatală pentru stupi.

Steven a criticat agenția pentru că a testat echipamente neutilizate, considerând măsura excesivă și abuzivă.

Președintele agenției, Mark Dingle, a apărat procesul de distrugere, afirmând că este necesar pentru a proteja toți apicultorii. El a subliniat că dacă nu se iau astfel de măsuri, riscul ca boala să afecteze alte stupi crește semnificativ.

❗️ Steven a afirmat că a cheltuit 50.000 USD anual pentru a combate boala și a urmat toate protocoalele atunci când stupii săi au fost infectați.

📌 Totuși, agenția a decis să testeze cutiile goale din depozitul său, iar două dintre cele șase teste au ieșit pozitive, ceea ce a dus la ordinul de distrugere.

Suedia a raportat un focar al unei boli severe la găini, care le poate determina să depună ouă fără coajă. Autoritățile vor sacrifica 230.000 de pui pentru a controla răspândirea bolii.

Oare nu cumva această distrugere
a producătorilor locali face parte
din Agenda Globalistă?


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca cei care conduc lumea aceasta să stea la îndemâna lui Dumnezeu, nu la îndemâna Diavolului!

Vești bune: volumul 2 cu studii biblice a fost tipărit!

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 431 de pagini alese, 3640 de minute de conținut oral!

129,00lei
52 de studii biblice – Volumul 2
Partajați Acest Articol