Bărbat împușcat în timp ce predica Evanghelia pe stradă

„Au fost multe comentarii pline de ură, oameni care țipau la el tot felul de lucruri răutăcioase, dar Schmidt nu a răspuns niciodată la aceste comentarii!”

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Conform rapoartelor, liderul iubit al unei biserici din Arizona a fost victima unui atac în timp ce ținea o predică la un colț de stradă din orașul Glendale, miercuri seară.

Hans Schmidt, în vârstă de 26 de ani, soț, tată a doi copii și fost medic militar, se afla la intersecția bulevardelor 51st și Peoria, predicând Evanghelia oamenilor care treceau pe acolo. Atacul a avut loc în jurul orei 18:00, pe 15 noiembrie.

„El predica publicului și îi invita
pe oameni la biserica din apropiere.
În timp ce predica, Hans a fost împușcat.”

poliția

Până în prezent, nu au fost furnizate informații cu privire la circumstanțele care au condus la producerea împușcăturii, inclusiv dacă trăgătorul și victima se cunoșteau sau dacă incidentul a fost intenționat sau accidental.

Autorul atacului armat este încă în libertate și nu a fost identificat deocamdată.

Locuitorii din apropiere au spus că Schmidt a predicat pe străzi de mai multe ori înainte, dar nu înțeleg de ce cineva l-ar împușca.

Paul Sanchez, un martor care lucrează în apropiere, a susținut că înainte ca Schmidt să fie împușcat, unii oameni au trecut cu mașina și l-au strigat și l-au înjurat.

„Au fost multe comentarii pline de ură,
oameni care țipau la el tot felul
de lucruri răutăcioase, dar Schmidt
nu a răspuns niciodată la aceste comentarii!”

Sanchez

Schmidt este încă în stare critică la spital.


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Dumnezeu să intervină în dreptul lui Hans și să aducă vindecarea. De asemenea, să ne rugăm și pentru familia sa – Dumnezeu să o întărească.

Promo 12 cărți – Devoționale

Se spune că omul poate supraviețui 40 de zile fără mâncare, 3 zile fără apă, 8 minute fără aer, dar nu ar putea trăi nicio secundă fără Dumnezeu. Pastorul Cristi Boariu te îndeamnă să îți începi ziua cu unul din cele 365 de eseuri creștine pe care le-a scris, câte unul pentru fiecare zi din an.

249,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
358,80lei249,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol