Bărbatul care a cheltuit 16.000 de dolari pentru a deveni câine vrea acum să fie alt animal

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Toco, un japonez care a cheltuit aproape 16.000 de dolari pentru un costum realist de câine, se gândește acum să imite alt animal. Nu este încă sigur dacă își dorește să fie un urs sau o altă rasă de câine.

Cu un costum de câine realist și comportându-se ca un câine, Toco a mărturisit recent că ar vrea să încerce să imite și alte animale, precum un urs.

De asemenea, consideră posibilitatea de a deveni o altă rasă de câine. În timp ce îi place ideea de a fi o pisică sau o vulpe, le consideră prea mici pentru a le putea imita perfect.

Deși nu a confirmat că se va transforma în urs, a menționat că ia în calcul această posibilitate în viitor.

🦮 Începutul acestui proiect a fost în 2022, când Toco a comandat un costum pentru 2 milioane de yeni (aproximativ 15.700 de dolari la acea vreme), realizat în aproximativ 40 de zile.

Toco, cunoscut ca „Human Collie”, a explicat că dificultățile de a se mișca ca un câine l-au făcut să ia în considerare imitarea altor animale.

„Câinii și oamenii au structuri osoase diferite,
așa că este foarte dificil să faci mișcări
care să arate ca ale câinilor.”

Toco

El a menționat că realist ar putea deveni o altă rasă de câine sau un urs panda sau brun. „O vulpe sau o pisică ar fi, de asemenea, drăguț, dar sunt prea mici pentru ca oamenii să încerce”, a spus el.

Toco numește această dorință de a imita alt animal un vis: „Mi-ar plăcea să îmi îndeplinesc visul de a deveni un alt animal într-o zi!”


Motive de rugăciune:

Să ne rugăm pentru tineri ca Diavolul să nu reușească să le pervertească mintea.

Un cadou care schimbă vieți

365 de eseuri creștine semnate de Pastorul Cristi Boariu, câte unul pentru fiecare zi din 2024!

269,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
376,74lei269,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol