Biserică din Maui scapă miraculos de flăcări, în mijlocul incendiilor

Departamentul de poliție din Maui a confirmat că incendiile au dus la 99 de morți.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Chiar și după ce incendiile de vegetație au afectat grav împrejurimile sale, o biserică din Maui a rămas neatinsă, conform unei declarații a liderului religios local care descrie acest eveniment ca fiind un adevărat „miracol”.

Fotografiile făcute în ultimele zile dezvăluie că Biserica Catolică Maria Lanakila din Lahaina, Maui, rămâne „în picioare” după ce un incendiu de vegetație a sfâșiat comunitatea din Maui și a ars mai mulți copaci.

„Pentru noi este ca un miracol! Când am văzut știrile
și am văzut turnul bisericii ridicându-se deasupra
orașului, a fost o priveliște grozavă de văzut.”

localnic

Departamentul de poliție din Maui a confirmat că incendiile au dus la 99 de morți.

Biserica Maria Lanakila nu este singura casă de cult din Hawaii care a rămas nevătămată în urma incendiile de până acum. Harvest Kumulani, o altă biserică din Lahaina, a fost, de asemenea, ferită de incendii.


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca persoanele afectate de incendiile din Maui să caute sprijin în Dumnezeu și să ia aminte la ceea ce El le vorbește chiar și prin astfel de încercări.

Promo 12 cărți – Devoționale

Se spune că omul poate supraviețui 40 de zile fără mâncare, 3 zile fără apă, 8 minute fără aer, dar nu ar putea trăi nicio secundă fără Dumnezeu. Pastorul Cristi Boariu te îndeamnă să îți începi ziua cu unul din cele 365 de eseuri creștine pe care le-a scris, câte unul pentru fiecare zi din an.

249,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
358,80lei249,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol