Cel puțin 5 biserici au fost incendiate

„Înainte de a arde aceste biserici și case, i-au torturat pe creștini, au vandalizat și au demolat totul.”

Cristi Boariu
2 Min de Citit

În Pakistan, creștinii trebuie să se confrunte cu persecuția și atacurile din partea unui grup extremist musulman. Acest grup a decis să distribuie fotografii cu pagini arse din Coran și să acuze o familie creștină locală de blasfemie.

Cartierul Jaranwala din Faisalabad a fost atacat de sute de indivizi, iar în urma violențelor, cinci biserici au fost incendiate, la fel ca și locuințele mai multor credincioși.

„Înainte de a arde aceste biserici și case, i-au torturat pe creștini, au vandalizat și au demolat totul.”

Neemia

Videoclipurile distribuite pe rețelele de socializare arată că unii polițiști locali, în loc să îi oprească pe protestatarii violenți, aleg să li se alăture în manifestații.

Alți polițiști, deși nu fac parte din mulțime, stau lângă protestatari și nu fac nimic pentru a opri actele de violență, cum ar fi incendierea bisericilor sau vandalismul generalizat.

În contextul actual din Pakistan, este esențial ca mesajul Evangheliei să fie răspândit într-o măsură mai mare decât niciodată.


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru creștinii care suferă din cauza credinței ca să iasă biruitori din aceste încercări și să aleagă să rămână aproape de Dumnezeu!

Promo 12 cărți – Devoționale

Se spune că omul poate supraviețui 40 de zile fără mâncare, 3 zile fără apă, 8 minute fără aer, dar nu ar putea trăi nicio secundă fără Dumnezeu. Pastorul Cristi Boariu te îndeamnă să îți începi ziua cu unul din cele 365 de eseuri creștine pe care le-a scris, câte unul pentru fiecare zi din an.

249,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
358,80lei249,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol