Colorado devine „paradisul pentru avorturi” al Americii, ucigând mii de bebeluși

Numărul avorturilor induse chimic este într-o creștere semnificativă, iar această procedură s-a dovedit a fi și mai periculoasă.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Potrivit statisticilor, „Colorado este unul dintre cei mai importanți furnizori de avorturi la nivel național”. Un raport recent al Societății de Planificare Familială a relevat o creștere semnificativă a utilizării avorturilor prin telesănătate în Colorado.

Conform raportului, ponderea pastilelor de avort furnizate prin telesănătate a crescut la 20% în martie 2023, față de 14% în aprilie 2022.

Această creștere a avut ca rezultat un număr suplimentar de aproximativ 4.500 de avorturi în Colorado.

Numărul avorturilor induse chimic este într-o creștere semnificativă, iar această procedură s-a dovedit a fi și mai periculoasă.

Conform spuselor fostului avortist Dr. Anthony Levatino, procedura implică „utilizarea mifepristonului pentru blocarea acțiunii progesteronului, un hormon esențial pentru menținerea sarcinii”.

Drept rezultat, corpul mamei încetează să mai hrănească embrionul, conducând la decesul acestuia în uter. Apoi, medicamentul misoprostol este administrat pentru a provoca contracții și sângerări uterine, care duc la expulzarea și eliminarea embrionului.

Potrivit experților, o preocupare semnificativă legată de pilula de avort este accesibilitatea sa ușoară.

Pastilele de avort pot fi achiziționate în prezent online și expediate direct la domiciliu, fără necesitatea unei prescripții medicale de la un medic.

Medicamentul este acum utilizat în mai mult de jumătate dintre avorturile din Statele Unite.

În 2020, medicamentul a reprezentat 53% din toate avorturile, în creștere față de 39% în 2017.


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca tinerii să-și dorească nu doar plăcere, ci și responsabilitate!

Promo 12 cărți – Devoționale

Se spune că omul poate supraviețui 40 de zile fără mâncare, 3 zile fără apă, 8 minute fără aer, dar nu ar putea trăi nicio secundă fără Dumnezeu. Pastorul Cristi Boariu te îndeamnă să îți începi ziua cu unul din cele 365 de eseuri creștine pe care le-a scris, câte unul pentru fiecare zi din an.

249,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
358,80lei249,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol