De la 1 septembrie vei fi nevoit să raportezi câte găini deții

Cristi Boariu
2 Min de Citit

După o campanie îndelungată, determinată de amenințarea continuă a gripei aviare asupra păsărilor din Scoția, Uniunea Națională a Fermierilor din Scoția (NFU) a salutat anunțul privind introducerea unei cerințe obligatorii de înregistrare a tuturor păsărilor, indiferent de numărul acestora.

NFU a cerut de mult timp guvernelor din Marea Britanie și Scoția să revizuiască registrul actual al păsărilor pentru a-l face mai eficient.

În prezent, doar efectivele de peste 50 de păsări trebuie înregistrate, deși există numeroase efective mai mici în gospodării care pot influența controlul bolilor.

Începând cu 1 septembrie 2024, oricine, chiar dacă deține doar o singură pasăre în aer liber, va trebui să o înregistreze.

🗣️ Robert Thompson, președintele Grupului de Lucru pentru Păsări de la NFU, a declarat:

„Epidemia fără precedent de gripă aviară din octombrie 2021 și cazurile anuale de atunci au subliniat importanța unui registru adecvat al păsărilor. 

Noul registru va fi online și va fi simplu pentru toți crescătorii, inclusiv cei cu efective comerciale, să își actualizeze datele.

Prin înregistrare, proprietarii vor primi actualizări și îndrumări esențiale pentru îngrijirea păsărilor, inclusiv alerte privind bolile și, în funcție de amenințarea gripei aviare, ordine de adăpostire.

Având înregistrări precise despre locul unde sunt ținute toate păsările, se va simplifica supravegherea în zonele de control al bolilor, ajutând la eradicare, reducând munca necesară pentru a demonstra libertatea de boală și permițând ridicarea mai rapidă a restricțiilor din zonele afectate.”

Nu cumva scopul globaliștilor este să controleze
și producerea de hrană acasă și să o elimine
prin gripa porcină, aviară ș.a.m.d.?


Motive de rugăciune:

Să ne rugăm ca cei care conduc lumea aceasta să stea la îndemâna lui Dumnezeu, nu la îndemâna Diavolului!

Un cadou care schimbă vieți

365 de eseuri creștine semnate de Pastorul Cristi Boariu, câte unul pentru fiecare zi din 2024!

269,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
376,74lei269,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol