Haos într-un centru comercial din Dubai pentru a cumpăra noul iPhone 15

„Voi aștepta aici până la miezul nopții! Sunt încântată! Toată lumea este entuziasmată. Vreau să arăt telefonul familiei și prietenilor.”

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Sute de fani înfocați ai Apple au luat cu asalt mall-urile din Dubai în încercarea de a fi primii care pun mâna pe noul iPhone, cu o zi înainte de lansarea oficială.

Pentru a menține ordinea, personalul de securitate a instalat bariere, iar paznicii au folosit difuzoare pentru a-i ghida și a-i împărți pe oameni în mai multe zone.

„Se întâmplă de fiecare dată!
A început cu multe ore în urmă.”

lucrător comercial

Unii cumpărători au fost dispuși să aștepte peste noapte, în timp ce alții și-au exprimat dorința de a face o rezervare în prealabil și de a reveni să ridice produsul.

„Voi aștepta aici până la miezul nopții! Sunt încântată! Toată lumea este entuziasmată. Vreau să arăt
telefonul familiei și prietenilor.”

Rana, clientă care spera să precomande telefonul

În timp ce sute de oameni din diferite țări au așteptat ore întregi în rând pentru noul iPhone 15, există zilnic copiii care așteaptă pentru o singură porție de mâncare.

Oare cât de mulți oameni se înghesuie să-i ajute pe acești sărmani?

„Este foamete pe Pământ nu pentru că
lipsește pâinea, ci fiindcă nu reușim
să-i săturăm pe cei bogați.”

Maica Tereza

Motiv de rugăciune

Să cerem înțelepciune pentru a gestiona corect fiecare domeniu din viața noastră și să dovedim că dragostea lui Dumnezeu este în noi, ajutându-i pe cei sărmani.

Promo 12 cărți – Devoționale

Se spune că omul poate supraviețui 40 de zile fără mâncare, 3 zile fără apă, 8 minute fără aer, dar nu ar putea trăi nicio secundă fără Dumnezeu. Pastorul Cristi Boariu te îndeamnă să îți începi ziua cu unul din cele 365 de eseuri creștine pe care le-a scris, câte unul pentru fiecare zi din an.

249,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
358,80lei249,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol