Încă o școală va găzdui programul „After School Satan Club”

Videoclipul afirmă în mod repetat că „nu există iad” și continuă să susțină că „Satana nu există, ci este un prieten imaginar...”

Cristi Boariu
4 Min de Citit

O școală elementară din Connecticut intenționează să găzduiască un club „Satan” dedicat elevilor, după orele de școală. Organizatorii de la After School Satan Club vor organiza întâlniri lunare la Lebanon Elementary School din Lebanon, Connecticut, începând din decembrie.

Un fluturaș colorat face reclamă studenților la un club care va desfășura „proiecte științifice, activități în natură, puzzle-uri, jocuri și arte și meșteșuguri”.

Într-o postare pe Facebook a acestui club, sunt specificate următoarele:

✍🏻 „Templul Satanic este o religie non-teistă care îl vede pe Satana ca pe o figură literară care reprezintă o construcție metaforică de respingere a tiraniei și de susținere a minții și spiritului uman. After School Satan Club nu încearcă să convertească copiii la nicio ideologie religioasă. În schimb, Templul Satanic îi sprijină pe copii să gândească pentru ei înșiși, având o viziune raționalistă, non-superstițioasă.”

Deoarece Templul Satanic a încercat să înființeze cluburi afiliate în sute de școli din toată țara, membrii acestuia susțin că nu promovează religia, ci mai degrabă oferă elevilor o alternativă la popularele cluburi de vești bune.

„Templul Satanic nu pledează pentru religia în școli.
Cu toate acestea, odată ce religia va invada școlile,
așa cum au făcut-o cluburile de Vestea Bună,
Templul Satanic va lupta pentru a se asigura
că pluralitatea și adevărata libertate
religioasă sunt respectate”.

În 2001, Curtea Supremă a decis că școlile publice trebuie să permită același acces la facilitățile sale atât grupurilor laice, cât și celor religioase. Aceasta include atât cluburile de vești bune, cât și cluburile After-School Satan.

June Everett, directorul de campanie pentru programul after-school, a declarat că un părinte a cerut clubului să țină întâlniri la școală.

„Nu ne închinăm diavolului. Nu sacrificăm
capre sau bebeluși. Pur și simplu avem
acces egal la spațiul la care avem dreptul!”

June Everett

Potrivit fluturașului grupului, părinții trebuie să-i dea copilului permisiunea de a participa.

Cinci elevi s-au înscris deja pentru a se alătura acestui club.

🗣️ Un videoclip atrăgător, cu animație parțială, a fost lansat pe site-ul oficial al acestui grup, prezentând un cântec care încurajează copiii mici să-l îmbrățișeze pe Satana ca pe un prieten imaginar.

Videoclipul afirmă în mod repetat că „nu există iad” și continuă să susțină că „Satana nu există, ci este un prieten imaginar…”


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru copiii noștri ca Dumnezeu să îi păzească de astfel de învățături, și, de asemenea, să cerem înțelepciune pentru a-i învăța de mici principiile Scripturii.

Ei au trăit cu folos – Volumul 3

Pe lângă Sfânta Scriptură, copilăria mea a fost marcată de câțiva eroi deosebiți ai credinței creștine. Oameni care au trăit pentru Cer și pentru semenii lor. Oameni care, la final, au știut unde merg pentru că, mai întâi, au știut pentru ce trăiesc.

Ei nu și-au iubit viața lor, ci au iubit viețile altora. Sacrificiile lor nu vor putea fi contabilizate niciodată de către noi, pământenii, dar o frântură din ele ne vor motiva să fim la rândul nostru o lumânare cât de mică pentru drumul semenului nostru.

49,70lei
Ei au trăit cu folos – Volumul 3
SURSE: www2.cbn.com
Partajați Acest Articol