Incendiile îngrozitoare din Hawaii descrise ca fiind „cu adevărat apocaliptice”

„O mulțime de oameni încă așteaptă să audă despre cei dragi!”

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Unul dintre liderii unei organizații creștine, care încurajează bisericile să își ajute comunitățile, a descris situația în urma incendiilor din Maui ca fiind „cu adevărat apocaliptică”. În urma flăcărilor dezastruoase care au incendiat mii de acri de pământ și au ucis cel puțin 100 de persoane, Todd Lamphere, vicepreședinte pentru relații guvernamentale pentru CityServe, crede că Dumnezeu încă lucrează în moduri puternice.

„Vedem speranță! Vedem că poporul lui Dumnezeu este mobilizat; vedem că poporul lui Dumnezeu este activ; vedem că poporul lui Dumnezeu își
îndeplinește bine rolul de a fi
mâinile și picioarele lui Isus.”

Todd Lamphere

Între timp, există foarte multă incertitudine.

„O mulțime de oameni încă așteaptă
să audă despre cei dragi!”

Todd Lamphere

Cu sprijinul bisericilor locale, CityServe distribuie 250.000 de pachete cu mâncare, precum și alte resurse esențiale, cum ar fi produsele de curățenie și articolele de toaletă.

Lamphere a subliniat:

Frumusețea constă în faptul că numeroase organizații creștine și biserici binecunoscute colaborează pentru a oferi ajutor în situații de dezastru, în conformitate cu exemplul trupului lui Hristos.

Pe lângă nevoile imediate, cum ar fi hrana, îmbrăcămintea și locuința, vor exista și lucruri esențiale pe termen lung de care oamenii vor avea nevoie după incendiile de vegetație.

„Biserica locală va primi resursele necesare pentru a deveni un pilon al comunității pe termen lung,
deoarece va fi nevoie de un efort susținut pentru
reconstruirea părții distruse a orașului.”

T.L.

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru oamenii care suferă în urma incendiilor și să cerem ca Dumnezeu să binecuvânteze toate persoanele care se implică în ajutorarea celor încercați.

Promo 12 cărți – Devoționale

Se spune că omul poate supraviețui 40 de zile fără mâncare, 3 zile fără apă, 8 minute fără aer, dar nu ar putea trăi nicio secundă fără Dumnezeu. Pastorul Cristi Boariu te îndeamnă să îți începi ziua cu unul din cele 365 de eseuri creștine pe care le-a scris, câte unul pentru fiecare zi din an.

249,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
358,80lei249,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol