Mamă a 10 copii a salvat alți zeci de copii

În ciuda faptului că se aflau sub focuri de armă constante, au lucrat timp de 12 ore pentru a evacua răniții și pentru a salva cât mai mulți oameni de sub ruine.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Comandantul unității din Brigada de Sud a Poliției de Frontieră, Shifra Buchris (45 de ani), este o femeie devotată și mamă a zece copii.

Shifra și colegii săi au condus curajos două vehicule private, neblindate, spre zona atacată.

În ciuda faptului că se aflau sub focuri de armă constante, au lucrat timp de 12 ore pentru a evacua răniții și pentru a salva cât mai mulți oameni de sub ruine.

„Îngerii au sosit, ne-au salvat viețile!”

această declarație a rămas gravată în amintirile ofițierilor de poliție

„Am fi vrut să-i eliminăm pe teroriști pentru că
suntem luptători, dar, pe acel câmp de luptă,
am decis în mod colectiv că principala noastră
prioritate era să salvăm viețile răniților.”

Shifra Buchris

„Nu sunt sigură dacă acest lucru este legat de faptul că sunt o mamă a zece copii, dar un lucru știam sigur atât eu, cât și luptătorii de lângă mine:

Eram hotărâți să reunim cât mai mulți copii cu familiile lor de acasă!

Shifra Buchris

Echipa de luptători a lucrat neobosită de dimineața până seara, iar printre tufișuri au descoperit și 11 teroriști vii pe care i-au încătușat prompt și i-au predat armatei.

Pe toată durata acestei operațiuni, ei au rămas o țintă în mișcare pentru teroriști, cu gloanțe șuierând în mod constant deasupra capului.

„În inima mea, îmi luasem deja rămas bun de la
soția și copiii mei, știind că la un moment dat,
un glonț îmi va pune capăt vieții!”

unul dintre ofițieri

În ciuda tuturor, ei au spus: „Nu suntem eroi. Ne-am făcut treaba. Avem responsabilitatea de a proteja civilii, chiar dacă înseamnă să ne sacrificăm.”


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru ocrotirea persoanelor care și-au sacrificat și încă își sacrifică propriile vieți pentru a le salva pe ale altora!

Partajați Acest Articol