Musulmani convertiți la creștinism după ce L-au visat pe Isus

„Nu aveam o Biblie, nu puteți găsi Biblii în Iran. 5 ore mai târziu, un bărbat a bătut la ușa noastră și a pus o Biblie pe masă. El a spus că Dumnezeu i-a spus să vină să-mi aducă această Biblie.”

Cristi Boariu
3 Min de Citit

O întreagă familie de musulmani s-a convertit la creștinism pentru că toți membrii acesteia au avut exact același vis despre Isus Hristos, în aceeași noapte. Amir căutase adevărul despre islam și religie și, disperat, a strigat către Dumnezeu:

„Doamne, dacă ești în viață, dezvăluie-Te mie!”

Nu era pregătit pentru ceea ce avea să se întâmple în continuare.

7 zile mai târziu, Amir a avut un vis despre Isus Hristos. Când s-a trezit, a aflat că mama și sora lui au avut exact același vis despre Isus.

Nici nu știam cine este Isus. În islam, înveți că Isus a fost un profet. Am spus: „Doamne, ce vrei să ne arăți?”

Amir

„Nu aveam o Biblie, nu puteți găsi Biblii în Iran.
5 ore mai târziu, un bărbat a bătut la ușa noastră
și a pus o Biblie pe masă. El a spus că Dumnezeu
i-a spus să vină să-mi aducă această Biblie.”

Amir

„El a spus că Isus nu este doar un profet. Isus este Cuvântul lui Dumnezeu, care s-a făcut trup. A venit, a părăsit Raiul, a murit pe cruce pentru mine și pentru cei care vin la El. Oricine crede în El va fi iertat.”

Mama lui Amir i-a mărturisit misionarului că toți au avut un vis cu Isus. Bărbatul, plângând, a spus: „La ora 5 dimineața am auzit vocea lui Isus în camera mea care a spus:

„Fiule, ridică-te și spune Cuvântul Meu familiei lui Amir. Ei sunt gata să-Mi asculte Cuvântul astăzi!”

Amir a încheiat spunând: „Isus este viu! El este Dumnezeul cel viu! El a venit să ne dea viață chiar și în țările în care Isus Hristos este interzis. Isus este real! Închinați-vă lui!”

Motiv de rugăciune

Să Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că încă Se descoperă celor care doresc să-L cunoască pe El și să ne rugăm pentru Amir și familia lui ca să rămână statornici indiferent de greutățile pe care le vor întâmpina.

Pachet promo 12+Harfă cu 307 cântări pe note CADOU!

Pe 30 decembrie 2003, fratele Dionisie Giuchici a fost diagnosticat cu cancer la pancreas. Nu a exprimat dezaprobare și nu a insistat să fie vindecat, ci a spus mereu: „Fie voia Domnului!”
Pe 1 aprilie 2004, dimineața, a spus de mai multe ori „Aleluia” și apoi a intrat în comă. În aceeași seară, doi frați de la biserică l-au vizitat și i-au spus „Pace!” Atunci s-a trezit din comă pentru câteva secunde și le-a răspuns „Pace!”
Acesta a fost ultimul cuvânt pe care l-a rostit pe pământ.

249,00lei
Pachet promo 12+Harfă cu 307 cântări pe note CADOU!
408,80lei249,00leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol