O mamă își numește nou-născutul „bebeluș gay”, într-un videoclip

Într-un videoclip, Ericka, zâmbind și ținând copilul în fața camerei, spune: „Copil homosexual. Este un copil gay. Copil gay, gay, gay, gay. Te rog să fii gay.”

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Majoritatea părinților visează să vadă realizări mărețe în viața copiilor lor – să devină medici, avocați, președinți etc. Există însă și părinți care nu sunt atât de preocupați de succesul extern al copiilor lor, ci doar își doresc ca aceștia să fie prietenoși și încrezători în ei înșiși.

Indiferent de obiectivele lor specifice, toți părinții își doresc ca cei mici să crească sănătoși și fericiți.

Putem observa că părinții nu își exprimă deschis și cu mândrie dorința ca copiii lor să fie gay. Cu toate acestea, o mamă a ales să facă acest lucru, într-un videoclip postat pe rețelele sociale.

„Te rog să fii gay!”

Ericka

Într-un videoclip distribuit pe pagina ei de Instagram, Ericka, zâmbind și ținând copilul în fața camerei, spune: „Copil homosexual. Este un copil gay. Copil gay, gay, gay, gay. Te rog să fii gay.”

Unii oameni au fost revoltați de videoclip și au cerut să i se ia copilul, însă alții au avut o abordare mai blândă și înțelegătoare, spunând că homosexualitatea este acceptată acum, iar bărbații gay de culoare sunt căutați de angajatori din sectorul corporativ și privat.


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Dumnezeu să ofere înțelepciune tuturor părinților implicați în creșterea și educarea copiilor.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

79,99lei
52 de studii biblice – Volumul 1
100lei79,99leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol