O mamă povestește ultimul apel cu fiul ei înainte ca teroriștii Hamas să-l ia ostatic

„Nimeni nu iese în viață. Toți sunt morți; nimeni nu iese viu din asta, așa că trebuie să îți spun ultimele mele cuvinte!”

Cristi Boariu
3 Min de Citit

În ultima convorbire telefonică cu fiul ei, o mamă israeliano-americană își amintește că a auzit împușcături, în timp ce acesta îi spunea ultimele cuvinte înainte de a fi luat ostatic de către gruparea teroristă Hamas.

Doris Liber este mama lui Guy Illouz, un tânăr în vârstă de 26 de ani care a fost răpit în timp ce mulți dintre prietenii săi au fost uciși.

Doris a declarat că, la fel ca mulți cetățeni din sudul Israelului, viața ei s-a schimbat pe 7 octombrie.

🖤 Atacul grupării teroriste împotriva comunităților civile din sudul Israelului a dus la moartea a cel puțin 1.400 de persoane, inclusiv zeci de americani. Oficialii israelieni spun că Hamas a răpit peste 240 de persoane.

În dimineața zilei de 7 octombrie, Doris a fost trezită de sunetul sirenelor, un eveniment obișnuit în Israel.

Știind că procedura standard este să te îndrepți spre camera de siguranță și să aștepți aproximativ 10 minute până când sirenele încetează, Doris a urmat această rutină.

După ce a părăsit camera de siguranță, Doris a menționat că a avut în minte să se întoarcă la culcare, dar și-a dorit să se asigure că fiul său este în siguranță. Când l-a sunat pe Guy, acesta era într-un autovehicul.

Guy i-a spus mamei sale că el și prietenii săi se îndreaptă spre casa lui din Tel Aviv.

💣 O jumătate de oră mai târziu, Doris a primit un telefon de la fiul său. În fundal se auzeau împușcături în timp ce Guy îi spunea mamei sale că o iubește.

„Nimeni nu iese în viață. Toți sunt morți;
nimeni nu iese viu din asta, așa că
trebuie să îți spun ultimele mele cuvinte!”

Guy

„Acela a fost ultimul moment când am auzit de el…”

Doris

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru răniții din Israel și Palestina, dar și pentru cei ce au pierdut oameni dragi.

Promo 12 cărți – Devoționale

Se spune că omul poate supraviețui 40 de zile fără mâncare, 3 zile fără apă, 8 minute fără aer, dar nu ar putea trăi nicio secundă fără Dumnezeu. Pastorul Cristi Boariu te îndeamnă să îți începi ziua cu unul din cele 365 de eseuri creștine pe care le-a scris, câte unul pentru fiecare zi din an.

249,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
358,80lei249,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol