Soră catolică, eroină pentru copiii cu dizabilități

„Este groaznic să vezi cum oamenii consideră că un copil frumos, care nu poate vorbi, ar trebui condamnat la moarte.”

Cristi Boariu
2 Min de Citit

O soră catolică din nordul Ghanei a reușit să salveze viața a 120 de copii cu dizabilități. Este o realitate tristă faptul că acești copii sunt considerați de familiile lor ca fiind născuți „răi” și pot să fie abandonați sau chiar uciși.

Căminul pentru copiii lui Dumnezeu din Nazaret găzduiește în prezent 120 de copii. Sora Mumuni, împreună cu alte 15 surori creștine și 35 de membri ai personalului, se asigură că acești copii sunt îngrijiți și protejați.

„Dacă un copil se naște orb, este considerat rău. Dacă nu poate vorbi, este considerat rău. Dacă o mamă moare în timpul travaliului, familia respinge copilul pentru că este considerat rău.”

Mumuni

„Este groaznic să vezi cum oamenii consideră că un
copil frumos, care nu poate vorbi, ar trebui
condamnat la moarte.”

Mumuni

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze toți oamenii care se ocupă de persoanele cu dizabilități și să le ofere multă răbdare și pricepere.

Promo 12 cărți – Devoționale

Se spune că omul poate supraviețui 40 de zile fără mâncare, 3 zile fără apă, 8 minute fără aer, dar nu ar putea trăi nicio secundă fără Dumnezeu. Pastorul Cristi Boariu te îndeamnă să îți începi ziua cu unul din cele 365 de eseuri creștine pe care le-a scris, câte unul pentru fiecare zi din an.

249,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
358,80lei249,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol