Rachetă rusă ucide ucraineni care se întorceau de la sărbătoarea ortodoxă

Străzile erau pătate de urme de sânge și presărate cu resturi din materiale de prim ajutor care fuseseră folosite pentru a trata răniții.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Șapte persoane, inclusiv o fetiță de 6 ani, au fost ucise, 144 au fost rănite și 41 au ajuns la spital după ce o rachetă rusă a lovit o piață centrală din orașul istoric Cernihiv. Se spune că mulți dintre cei uciși se întorceau de la biserică.

Dintre cele 144 de persoane rănite, 15 erau copii și alți 15 erau ofițeri de poliție, iar majoritatea victimelor se aflau în vehicule, traversau drumul sau se întorceau de la biserică.

Guvernatorul regional a declarat că 41 de persoane au fost spitalizate sâmbătă.

„Este îngrozitor! Au fost răniți, au trecut ambulanțe și a fost sticlă spartă aici. Coșmar! Doar coșmar!”

localnic

O femeie rănită a spus că prietenul ei a scos-o dintr-una dintre clădirile avariate, după ce o parte din tavan i-a căzut în cap.

Străzile erau pătate de urme de sânge și presărate cu resturi din materiale de prim ajutor care fuseseră folosite pentru a trata răniții.


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru persoanele care suferă din cauza războiului ruso-ucrainean și să Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că noi ne putem bucura încă de pace.

Promo 12 cărți – Devoționale

Se spune că omul poate supraviețui 40 de zile fără mâncare, 3 zile fără apă, 8 minute fără aer, dar nu ar putea trăi nicio secundă fără Dumnezeu. Pastorul Cristi Boariu te îndeamnă să îți începi ziua cu unul din cele 365 de eseuri creștine pe care le-a scris, câte unul pentru fiecare zi din an.

249,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
358,80lei249,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol