Record absolut: peste 250 de mii de avorturi într-un singur an

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Pentru prima dată în aproape 60 de ani de la introducerea Legii avortului din 1967, numărul întreruperilor voluntare de sarcină în Anglia și Țara Galilor a atins un nivel record.

Guvernul Regatului Unit a publicat cifrele finale pentru anul 2022, care arată că au fost efectuate 251.377 de avorturi în Anglia și Țara Galilor, reprezentând o creștere de 17% față de 2021.

📌 Majoritatea femeilor care au solicitat avort aveau vârste cuprinse între 20 și 22 de ani.

❗️ Conform raportului Departamentului de Sănătate și Asistență Socială, „82% dintre avorturi au fost efectuate pentru femei necăsătorite, o proporție care a rămas constantă în ultimii 10 ani”.

Grupul pro-life Right To Life UK a descris aceste noi cifre drept o „tragedie națională” și a solicitat restabilirea urgentă a vechilor reglementări medicale.

„Fiecare dintre aceste avorturi reprezintă un eșec al societății noastre de a proteja viața bebelușilor în uter și un eșec de a oferi sprijin complet femeilor cu sarcini nedorite!”


Motive de rugăciune:

Să ne rugăm ca Dumnezeu să pună în fruntea fiecărei țări oameni care să urmeze voia Sa. De asemenea, să ne rugăm ca tinerii să nu-și dorească doar plăcere, ci și responsabilitate!

Un cadou care schimbă vieți

365 de eseuri creștine semnate de Pastorul Cristi Boariu, câte unul pentru fiecare zi din 2024!

269,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
376,74lei269,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol