Soțul a părăsit-o după ce a născut cvintupleți

Oksana nu s-a recăsătorit și și-a dedicat tot timpul cvintupleților, care acum au 7 ani, și fiicei sale mai mari, Alisa, în vârstă de 10 ani.

Cristi Boariu
3 Min de Citit

În 2016, povestea Oksanei, o tânără din Odesa, a uimit oameni din întreaga lume, datorită rarității cazului său. Oksana a rămas însărcinată în mod natural cu cvintupleți, adică cinci copii. La acea vreme, ea era căsătorită și avea deja o fetiță acasă.

💔 Totuși, bucuria și emoția care însoțesc nașterea unor copii au fost umbrite câteva luni mai târziu când Oksana a suferit o traumă de necrezut - soțul ei a decis să o părăsească.

Au trecut șapte ani de atunci și Oksana, de-a lungul timpului, a fost încurajată de mama sa, care a fost mereu alături de ea și a susținut-o în educația copiilor.

Oksana nu s-a recăsătorit și și-a dedicat tot timpul cvintupleților, care acum au 7 ani, și fiicei sale mai mari, Alisa, în vârstă de 10 ani.

Când a început războiul în Ucraina, aceasta a decis să-și mute familia în Portugalia, unde au locuit timp de un an și jumătate.

Ea primește multe complimente și i se spune că se descurcă excelent.

Cine a spus că mă descurc?

Oksana

„Când aduci pe lume 5 copii, cel mai important
este să crezi că totul va fi bine. Am trăit doar
din această credință. Nu aveam bani, nu știam
unde să caut ajutor. Pur și simplu au fost
mulți oameni care m-au susținut
și m-au ajutat fără să le cer asta!”

Oksana
❗️Familia Oksanei Kobeletskaya a avut parte de o surpriză neașteptată atunci când rezultatul ecografiei a arătat prezența mai multor embrioni. Medicii din Odesa au sugeratar putea renunța la câțiva dintre ei pentru a facilita dezvoltarea celor rămași.

Cu toate acestea, Oksana a respins categoric această idee, dorind să păstreze toți copiii.

Soțul ei, însă, a avut o altă perspectivă asupra situației.

În momentul în care a aflat vestea, s-a simțit depășit și s-a arătat de acord cu ideea medicilor. Acest lucru a generat primele neînțelegeri între cei doi soți, iar după șase luni, bărbatul a depus actele pentru divorț.

Mai mult, el a afirmat că nu are posibilitatea să plătească pensie alimentară și a refuzat să-și vadă copiii.


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze toți părinții cu putere și înțelepciune în educarea copiilor.

Promo 12 cărți – Devoționale

Se spune că omul poate supraviețui 40 de zile fără mâncare, 3 zile fără apă, 8 minute fără aer, dar nu ar putea trăi nicio secundă fără Dumnezeu. Pastorul Cristi Boariu te îndeamnă să îți începi ziua cu unul din cele 365 de eseuri creștine pe care le-a scris, câte unul pentru fiecare zi din an.

249,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
358,80lei249,90leiVezi mai multe
SURSE: www.protv.ro
Partajați Acest Articol