Tânăr predicator arestat la un eveniment LGBTQ din Wisconsin

„A meritat! Este o onoare să fii considerat demn să stai alături de martorii care au mers înaintea noastră și au fost arestați de dragul propovăduirii lui Hristos și a împărăției Sale.”

Cristi Boariu
3 Min de Citit

Poliția a arestat mai mulți tineri în Watertown, sâmbătă, în timp ce aceștia predicau Evanghelia la un eveniment LGBTQ destinat copiilor. Un videoclip în care mai mulți ofițeri de poliție îl arestează pe Marcus Schroeder în timp ce acesta citea din Biblie, a circulat pe rețelele de socializare.

Un ofițer a fost filmat trăgând agresiv un microfon din mâini și legându-l cu cătușe pe tânărul predicator.

„Poliția a arestat mai mulți tineri. Trei tineri au fost arestați în timp ce se rugau și vorbeau cu participanții, în parc. Un altul a fost arestat pentru că a predicat pe trotuarul public din afara locației și este acuzat de
folosirea ilegală a amplificarii sunetului.”

Jason Storms, cel care a înregistrat videoclipul viral

Marcus Schroeder a spus într-un interviu că incidentul l-a încurajat pe el și pe colegii săi de biserică să aibă „mai multă îndrăzneală”, menționând că „lupta nu va dispărea”.

„A meritat! Este o onoare să fii considerat demn
să stai alături de martorii care au mers
înaintea noastră și au fost arestați de dragul
propovăduirii lui Hristos și a împărăției Sale.”

Marcus Schroeder

De asemenea, Marcus Schroeder a mai spus: „Aș face totul din nou dacă mi-ar oferi ocazia să împărtășesc veștile bune și să salvez copiii nevinovați sexualizați de părinții lor. Dumnezeu ne va folosi spre bine. Vom susține adevărul chiar dacă suntem singuri.”

Marcus Schroeder a mai declarat că au fost zeci de ofițeri de poliție adunați pentru a proteja evenimentul LGBTQ, în timpul căruia interpreți îmbrăcați în lenjerie intimă au fost văzuți „dansând și rotindu-se în fața copiilor mici, care au fost invitați să le dea bancnote de un dolar”. Legea Wisconsin interzice persoanelor să determine un minor să vadă sau să asculte „comportament sexual explicit”.

„Persoanele LGBTQ din Wisconsin merită să fie
tratate cu demnitate, bunătate și respect,
la fel ca toți ceilalți oameni din Wisconsin.”

Tony Evers, Guvernator al statului Wisconsin

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru creștinii persecutați din cauza credinței lor și, la rândul nostru, să alegem să propovăduim Evanghelia oamenilor care au nevoie de Dumnezeu.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

79,99lei
52 de studii biblice – Volumul 1
100lei79,99leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol