Vezi cum arată cei care se droghează

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Deși au desființat o tabără în care locuiau zeci de persoane fără adăpost în zona Kensington, locuitorii sunt critici la adresa măsurilor luate, deoarece acestea nu rezolvă problema de bază a drogurilor.

„Trebuie să scape de traficanții de droguri.
Pentru că dacă nu scapă de traficanții de droguri,
oamenii vor continua să se întoarcă.”

locuitor
🗣️ Locuitorii din Kensington consideră că autoritățile nu fac suficient pentru a combate problema traficului de droguri, care atrage persoanele fără adăpost în zonă.

❗️ Desființarea taberelor este doar o soluție temporară, spun aceștia, și nu abordează adevărata cauză a prezenței persoanelor fără adăpost.

Problema drogurilor în zona Kensington este una semnificativă. Conform unor date recente, Philadelphia, orașul în care se află Kensington, a înregistrat în 2022 peste 1.200 de decese cauzate de supradoze, ceea ce reprezintă o creștere de 5% față de anul anterior.

Kensington este cunoscută drept una dintre zonele cele mai afectate de epidemia de opioide din oraș, cu un număr semnificativ de traficanți și consumatori de droguri activi în zonă.

💉 Criticile vin pe fondul unor măsuri de evacuare care, deși eliberează spațiul public, nu oferă soluții pe termen lung pentru problema drogurilor și a persoanelor fără adăpost.

🗣️ Locuitorii cer intervenții mai eficiente și strategii care să includă eliminarea traficanților de droguri pentru a preveni reîntoarcerea persoanelor evacuate.

Cristi Boariu: Pericolul drogurilor

Dacă cunoști tineri prinși de aceste substanțe periculoase, poți să împărtășești cu ei acest mesaj despre droguri:

Motive de rugăciune:

Să ne rugăm pentru tinerii prinși în astfel de patimi. Dumnezeu să îi ajute să găsească eliberarea la El, iar nouă să ne ofere curajul de a-L propovădui atât prin fapte, cât și prin cuvinte.

Un cadou care schimbă vieți

365 de eseuri creștine semnate de Pastorul Cristi Boariu, câte unul pentru fiecare zi din 2024!

269,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
376,74lei269,90leiVezi mai multe
SURSE: www.x.com
Partajați Acest Articol