Devastator: 11 misionari au murit într-un accident rutier

Accidentul, în care au fost implicate mai multe vehicule și care a rezultat în rănirea gravă a altor 12 persoane, a avut loc în Tanzania.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Un accident rutier devastator a avut loc sâmbătă, soldându-se cu moartea a cel puțin 15 persoane, printre care se aflau 11 misionari asociați cu Youth With A Mission (YWAM).

Accidentul, în care au fost implicate mai multe vehicule și care a rezultat în rănirea gravă a altor 12 persoane, a avut loc în Tanzania.

În urma acestui incident, chiar și șoferul autobuzului și-a pierdut viața.

Liderii și studenții implicați în Programul de Masterat Executiv se aflau într-o excursie cu alți membri locali. Un microbuz a fost lovit și strivit de un camion mare cu frâne defecte.

YWAM a confirmat vestea printr-o serie de actualizări în timp real.

💔 „Cu mare tristețe confirmăm că 11 dintre iubiții noștri prieteni și misionari cinstiți au murit ca urmare a tragicului accident de trafic care a implicat mai multe vehicule de sâmbătă, 24 februarie, lângă Arusha, Tanzania.

Din motive de securitate, numele lor complete și naționalitățile sunt păstrate confidențiale.

Membrii direcți ai familiei celor care au decedat și cei în stare critică sunt contactați pe măsură ce echipa noastră de coordonare la fața locului primește actualizări cu privire la starea lor.

Îi încurajăm pe toți oamenii să susțină în rugăciune familiile îndurerate.”


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Dumnezeu să întărească și să mângâie familiile care suferă din cauza acestor pierderi.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

98,70lei
52 de studii biblice – Volumul 1
Partajați Acest Articol