Cinci avocați pro-viață vinovați de salvarea bebelușilor de la avort, riscă 11 ani de închisoare

Acest medic a recunoscut că nu ar face eforturi pentru a salva viața unui copil în cazul în care acesta ar supraviețui unui avort.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Cinci avocați pro-viață au fost găsiți vinovați de încălcarea unei legi federale care protejează centrele de avort și se confruntă acum cu posibilitatea de 11 ani de închisoare. Procesul a început pe 9 august, iar cei cinci avocați pro-viață au fost acuzați de conspirație și încălcarea Actului FACE, semnat în 1994 de fostul președinte Bill Clinton.

Legea FACE interzice persoanelor să încerce să rănească sau să intimideze pe oricine care obține sau efectuează un avort.

(Freedom of Access to Clinic Entrances)

Persoanele care susțin dreptul la viață au organizat o acțiune de protest la clinica Washington Surgi, condusă de controversatul specialist în avorturi Cesare Santangelo.

Acest medic a recunoscut că nu ar face eforturi
pentru a salva viața unui copil în cazul în care
acesta ar supraviețui unui avort.

În plus, medicul a afirmat cu fermitateeforturile unui spital din apropiere de a salva viața unui copil pe care el încerca să-l avorteze au fost „cel mai stupid lucru pe care l-ar fi putut face”.

La un moment dat, în fața clinicilor de avort a lui Santangelo, câțiva salvatori, care sunt acum în judecată, au primit de la șoferul unei camionete de deșeuri medicale un număr de 115 copii avortați. Acești copii erau într-un stadiu de dezvoltare avansat, probabil în al doilea sau chiar al treilea trimestru de sarcină.


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru cei 5 avocați pro-viață ca Dumnezeu să aducă biruință în dreptul lor.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

79,99lei
52 de studii biblice – Volumul 1
100lei79,99leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol