La o paradă LGBTQ, o mamă spune despre copilul ei de 15 luni că folosește pronumele ei/ele

Experții atrag atenția că la această vârstă, copiii nu au încă dezvoltată conștientizarea de gen și identitatea pronumelor, iar afirmațiile mamei au stârnit controverse și îngrijorare în comunitatea online.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Un studiu recent publicat în Revista Academiei Americane de Psihiatrie și Psihologie a Copilului și Adolescentului a relevat că 53% dintre mamele cu copii „disforici din punct de vedere al genului” prezintă tulburări de personalitate de tip limită.

Conform cercetării, aceste mame adoptă atitudini și practici de creștere a copilului care încurajează simbioza și descurajează dezvoltarea autonomiei la cei mici.

Un nou studiu analizează relația dintre mamele cu tulburare de personalitate de tip limită și copiii lor de un an.

Conform rezultatelor, 85% dintre femeile cu această tulburare au o comunicare afectivă perturbată cu copiii lor, fiind caracterizate prin predominanța comportamentului dezorientat.

Un videoclip revoltător a devenit viral pe rețelele de socializare în care o mamă afirmă că copilul său de 15 luni folosește pronumele ei/ele.

🗣️ Experții atrag atenția că la această vârstă, copiii nu au încă dezvoltată conștientizarea de gen și identitatea pronumelor, iar afirmațiile mamei au stârnit controverse și îngrijorare în comunitatea online.

Această femeie are nevoie de ajutor.


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Dumnezeu să îi înzestreze pe părinți cu înțelepciunea necesară pentru a crește și educa copiii într-un mod înțelept și responsabil.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

98,70lei
52 de studii biblice – Volumul 1
SURSE: twitter.com
Partajați Acest Articol