Sataniștii au pus ochii pe copii!

Afirmația „copiii să gândească singuri” pe care acești oameni o susțin este ridicolă. Motivația lor este de a îndoctrina copiii într-o religie anti-Dumnezeu - religia naturalismului: religia omului care se închină omului.

Cristi Boariu
4 Min de Citit

Copiii sunt ținta organizației „Satanic Temple” prin înființarea de cluburi sataniste după școală în diverse state, inclusiv Illinois, California, Kansas și Tennessee.

Ce presupune acest Templu Satanic?

„Templul Satanic este o religie non-teistă
care îl vede pe Satan ca pe o figură literară
care reprezintă o construcție metaforică de respingere a tiraniei și de susținere a minții și spiritului uman. After School Satan Club nu încearcă să convertească copiii la nicio ideologie religioasă. În schimb,
Templul Satanic îi sprijină pe copii să gândească
pentru ei înșiși, având o viziune
raționalistă, non-superstițioasă.”

Nu există o poziție neutră față de Dumnezeu. Fie ești pentru El, fie ești împotriva Lui.

⚒️ Unul își construiește casa (viziunea asupra lumii) pe stâncă, altul pe nisip.

📌 O viziune „raționalistă” asupra lumii este una anti-supranaturală, ceea ce înseamnă o viziune anti-Dumnezeuo viziune anti-creștină.

Afirmația „copiii să gândească singuri” pe care acești oameni o susțin este ridicolă. Motivația lor este de a îndoctrina copiii într-o religie anti-Dumnezeu – religia naturalismului: religia omului care se închină omului.

Este religia prin care îi învață că omul este propriul dumnezeu (Romani 1).

Este important ca părinții să înțeleagă natura reală a acestor cluburi: să îndoctrineze copiii împotriva viziunii creștine asupra lumii.

Care este rezultatul acestei religii?

„Viața nu are niciun scop sau sens, iar
moartea înseamnă încetarea existenței omului.
Deci, ce rost mai au toate? Fii propriul tău zeu,
alege ce fel de persoană vrei să fii,
acționează conform propriilor tale reguli
și tratează oamenii în funcție de deciziile
tale – viața oricum nu are sens!”

Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor, care înăduşă adevărul în nelegiuirea lor.

Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei, căci le-a fost arătat de Dumnezeu. În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El.

Aşa că nu se pot dezvinovăţi, fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit, ci s-au dedat la gândiri deşarte şi inima lor fără pricepere s-a întunecat.

S-au fălit că sunt înţelepţi şi au înnebunit şi au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi târâtoare.” (Romani 1:18–23)

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru copiii noștri ca Dumnezeu să îi păzească de învățăturile nebiblice, iar pe noi să ne ajută să-i învățăm de mici principiile Scripturii.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

98,70lei
52 de studii biblice – Volumul 1
Partajați Acest Articol