Tipografia Stephanus a fost criticată pentru refuzul de a tipări materiale legate de identitatea de gen

Richard Wurmbrand este recunoscut drept un pionier al luptei pentru creștinism în România, având în vedere discriminarea și tortura la care a fost supus timp de 14 ani în închisorile comuniste.

Cristi Boariu
3 Min de Citit

Tipografia Stephanus din România este acuzată de discriminare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru că a refuzat să realizeze tipărirea unei broșuri care susține identitatea de gen, o parte a ideologiei LGBT, care este considerată ca având ca scop influențarea copiilor prin propagandă.

Motto-ul tipografiei este „Proclamăm mesajul Evangheliei prin publicare”.

Conform informațiilor obținute până în prezent, reclamantul este o asociație care promovează idei și proiecte de reforme sociale în România, concentrându-se pe politici de protecție a mediului înconjurător, egalitate de gen, identitate de gen și concepte feministe.

🙏🏻 Tipografia Stephanus a fost inaugurată în 1990, având sprijinul lui Richard Wurmbrand, cel care a contribuit la definirea misiunii acestui centru.

💔 Richard Wurmbrand este recunoscut drept un pionier al luptei pentru creștinism în România, având în vedere discriminarea și tortura la care a fost supus timp de 14 ani în închisorile comuniste.

În SUA există o serie de cazuri bine cunoscute în care afacerile deținute de creștini – cum ar fi cofetării, florării, fotografi – au fost hărțuite și date în judecată în mod constant de către activiștii extremiști LGBT.

Aceștia nu acceptă faptul că proprietarii creștini ai acestor afaceri își exercită drepturile fundamentale de libertate de conștiință și religioasă atunci când refuză să ofere servicii care contravin principiilor lor.

🍰 Jack Phillips, cofetarul din Colorado, este hărțuit de ani de zile de către susținătorii drepturilor LGBT care îi cer să realizeze torturi cu diverse tematici (gay, transgender), deși ei cunosc convingerile sale religioase.
💐 De mai bine de 8 ani, Barronelle Stutzman - soție, mamă, bunică și artist floral - se luptă în instanță pentru a-și apăra dreptul de a crea aranjamente florale personalizate fără a încălca propriile convingeri morale. Este hărțuită de comunitatea LGBT pentru a crea aranjamente care contravin principiilor sale.
📸 În Virginia, în septembrie 2020, Bob Updegrove a dat în judecată procurorul general al Virginiei deoarece o lege statală îi impunea să fotografieze căsătorii între persoane de același sex. În cele din urmă, a obținut câștig de cauză și a primit dreptul de a refuza prestarea acestor servicii.

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Dumnezeu să aducă biruință în acest caz și să ne ofere tuturor putere să rămânem fermi în principiile Scripturii și să avem curajul de a spune „NU” păcatului.

Vești bune: volumul 2 cu studii biblice a fost tipărit!

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 431 de pagini alese, 3640 de minute de conținut oral!

131,00lei
52 de studii biblice – Volumul 2
SURSE: tribuna.us
Partajați Acest Articol