Tragic: o mamă a fost ucisă în bătaie de către propriul fiu

Potrivit locuitorilor, violențele apăreau din cauza consumului de alcool. Persoana respectivă era convinsă că bătrâna îi oferea bani cumnatei sale, care rămăsese văduvă.

Cristi Boariu
3 Min de Citit

O tragedie șocantă a zguduit o comună din Mehedinți, în urma căreia o bătrână în vârstă de 84 de ani a fost ucisă în bătaie de propriul fiu. Deși victima, care fusese anterior agresată brutal de agresor, solicitase un ordin de protecție, ulterior a renunțat la acesta.

Vecinii povestesc că în gospodăria femeii în vârstă de 84 de ani au avut loc scene de o cruzime greu de imaginat, în care fiul ei a bătut-o crunt și a lăsat-o fără suflare.

💔 Vecină: „Auzii când țipa și când dădea. Cred că dintr-o lovitură o pusă jos și atunci tot dădea în ea. Țiparăm lumea pe aci, dar nu avea curaj să se bage, că el e un om foarte periculos. Doar gardul ne despărțea, dar îmi fu frică, vă spun drept.”

După ce s-a dat alarma, strada a fost invadată de polițiști și suspectul a fost încătușat. Din păcate, pentru victima incidentului nu s-a mai putut face nimic, medicii declarând decesul acesteia.

Cei care au cunoscut-o spun că femeia a trăit un adevărat coșmar în ultima perioadă.

🗣️ Nepoata victimei: „De câte ori venea acasă încontinuu o bătea. Ea, săraca, când o bătea, fugea la noi la deal. Și ne spunea, noi o certam: «de ce nu depui și mata mărturie la Poliție să-I faci reclamație?» Și zicea: «cum să duc eu copilul meu la Poliție?» Îi părea rău de el.”

Fiindcă bătăile nu încetau, femeia în vârstă s-a decis să solicite intervenția poliției și a reușit să obțină un ordin de restricționare.

🙏🏻 Localnic: „O perioadă de timp a fost liniște și bine. După aia, ca mamă, s-a milit de copilul ei și s-a dus și s-a rugat să-i anuleze interdicția.”

Potrivit locuitorilor, violențele apăreau din cauza consumului de alcool. Persoana respectivă era convinsă că bătrâna îi oferea bani cumnatei sale, care rămăsese văduvă.

💸 Localnic: „Ba îi lua pensia, ba și banii de la tămâiat, tot ce făcea o bătea. Se îmbăta la Craiova și venea încoa.”

Individul în vârstă de 67 de ani a fost acuzat de omor calificat și există posibilitatea să fie condamnat la închisoare pe viață.

Îndemn: astăzi te încurajez să îți contactezi părinții și să le mulțumești pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru tine!


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Dumnezeu să ne ajute să ne prețuim și să ne respectăm părinții.

Vești bune: volumul 2 cu studii biblice a fost tipărit!

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 431 de pagini alese, 3640 de minute de conținut oral!

129,00lei
52 de studii biblice – Volumul 2
Partajați Acest Articol