Un bărbat din județul Suceava și-a dezgropat prietenul mort. Vezi aici motivul…

Interpretarea corectă a Bibliei trebuie să ne conducă la pocăință, nu la dezgroparea mormintelor.

Cristi Boariu
3 Min de Citit

În județul Suceava s-a întâmplat un incident șocant: un bărbat a avut un vis cu un prieten decedat recent și a decis să îl dezgroape pentru a se asigura că acesta este cu adevărat mort. Motivul invocat de bărbat în fața autorităților a fost că prietenul decedat i-ar fi comunicat în vis că este încă în viață.

Conform informațiilor transmise de Suceava Live, preotul din localitatea Corocăiești a sunat la numărul de urgență 112 miercuri dimineață pentru a anunța un incident petrecut în cimitirul satului, familia decedatului fiind cea care l-a alertat.

„La data de 2 aprilie 2024, în jurul orei 9.00, preotul paroh a fost anunţat de către familia decedatului despre faptul că mormântul acestuia a fost profanat. Deplasându-se la faţa locului, preotul a observat că cele spuse de membrii familiei se confirmă, respectiv mormântul este săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului este deschis, motiv pentru care a sesizat organele de poliţie”, a transmis IPJ Suceava.

Potrivit informațiilor obținute de la Poliția Suceava, autorul profanării a declarat că a comis gestul pentru că a participat la ceremonia de înmormântare din 28 martie.

Mai mult, el a susținut că în noaptea de 1 aprilie l-a visat pe „fratele Viorel” și a interpretat acest vis ca pe un semn că acesta este încă în viață în sicriu.

🚨 Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost dus la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru profanare de cadavre sau morminte, în urma declarațiilor sale.

Da, într-adevăr, noi suntem vii și după ce murim pentru că ne continuăm existența dincolo. Moartea este doar o separare a trupului de suflet și duh.

Interpretarea corectă a Bibliei trebuie să ne conducă la pocăință, nu la dezgroparea mormintelor.

„Adevărat, adevărat vă spun că cine ascultă cuvintele Mele şi crede în Cel ce M-a trimis are viaţa veşnică şi nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viaţă.”

Ioan 5:24

Motiv de rugăciune

Să cerem înțelepciune pentru a trăi o viață cu folos, ca la final să ne putem bucura de o veșnicie cu Hristos.

Un cadou care schimbă vieți

365 de eseuri creștine semnate de Pastorul Cristi Boariu, câte unul pentru fiecare zi din 2024!

269,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
376,74lei269,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol