Un tânăr de 27 de ani, consumator de droguri, și-a ucis mama

După ce și-a omorât mama, individul a plecat cu mașina într-un sat din apropiere, la tatăl și fratele său. A mărturisit ce a făcut, iar aceștia au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Consumul de droguri a dus la o tragedie în Drobeta Turnu Severin, unde un tânăr de 27 de ani, aflat în sevraj, este acuzat că și-a omorât mama.

💊 Potrivit cunoscuților, el este consumator de substanțe interzise de o perioadă îndelungată și din această cauză avea o relație tensionată cu mama sa. La audieri, sâmbătă, a avut dificultăți în a fi coerent.

Tânărul în vârstă de 27 de ani nu avea un loc de muncă și, conform celor apropiați, consuma droguri încă de la 14 ani.

După ce părinții săi s-au despărțit, a rămas să locuiască cu mama sa, o femeie în vârstă de 54 de ani.

Relația lor era tensionată din cauza problemelor legate de bani, iar certurile erau dese. La fel s-a întâmplat și în noaptea de vineri.

„Am auzit ceva gălăgie, parcă pe la 2
azi-noapte, o voce de bărbat,
dar nu știu, nu am ieșit.”

vecin
🗣️ După ce și-a omorât mama, individul a plecat cu mașina într-un sat din apropiere, la tatăl și fratele său. A mărturisit ce a făcut, iar aceștia au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

„Pe fondul consumului de droguri
și aflat în stare de sevraj a exercitat
acte de violență asupra mamei sale.”

Gheorghe Ciocan, procuror
🔪 Tânărul este suspectat de comiterea unui omor și a fost reținut pentru 24 de ore. Procurorii intenționează să solicite arestarea preventivă a acestuia.

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru ca cei care se confruntă cu acest viciu să fie eliberați și să găsească în Dumnezeu adevărata fericire.

Cristi Boariu: Pericolul drogurilor

Dacă cunoști tineri prinși de aceste substanțe periculoase, poți să împărtășești cu ei acest mesaj despre droguri:

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

98,70lei
52 de studii biblice – Volumul 1
Partajați Acest Articol