Vezi de ce au votat contra comunității LGBTQ!

„Acest lucru nu se va opri, ci va lua o formă diferită.”

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Prin votul lor direct, locuitorii unui oraș de 5000 de locuitori din Alberta au interzis trecerile de pietoni în culorile LGBTQ, demonstrând lipsa de organizare și curaj și sfidând liderii comunității și politicienii.

După ce clubul local LGBTQ a pictat trotuarul în culori strălucitoare în fața consiliului orașului Westlock, cu aprobarea acestuia, s-a lansat o petiție pentru eliminarea picturii sub pretextul „neutralității” în spațiile publice.

Petiția a fost în principal susținută de biserici și a reușit să strângă 10% din semnăturile rezidenților, iar rezultatele au fost prezentate în fața consiliului local.

🗣️ După respingerea cererii petiției de către Consiliul Local, primarul Jon Kramer a explicat ulterior că cererea a fost contrară angajamentului orașului față de echitate, diversitate și incluziune.

În ciuda efortului consiliului local de a obține susținerea pentru trecerea de pietoni, petiționarii au câștigat cu 663 de voturi pentru și 639 împotrivă, cu doar 13% dintre locuitori participanți la votare.

După vot, consiliul local a fost nevoit să îndepărteze culorile, primarul spunând:

📌 „Vom continua să găsim modalități de a-i primi în comunitatea noastră pe cei care au nevoie de o mână de ajutor, inclusiv pe cei din grupurile marginalizate.

❗️ Echitatea este motivul pentru care avem nevoie de parcări accesibile pentru scaune cu rotile; este motivul pentru care dezvoltăm un loc de joacă accesibil; și da, este motivul pentru care susținem grupuri marginalizate precum comunitatea LGBTQ locală...

💯 Acest lucru nu se va opri, ci va lua o formă diferită.”

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm să rămânem lângă Scriptură și să nu acceptăm răul în viețile noastre.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

98,70lei
52 de studii biblice – Volumul 1
Partajați Acest Articol