Vezi de ce Rusia amenință România!

Noua unitate va avea un perimetru de aproape 32 km și se va întinde pe aproximativ 2.800 de hectare.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Faptul că NATO a extins baza militară din România, la Kogălniceanu, a stârnit furia Rusiei. Andrei Klimov, vicepreședintele Comitetului pentru Afaceri Externe al Consiliului Federației Ruse, a emis amenințări la adresa familiilor și copiilor din țara noastră în contextul acestei extinderi.

El a avertizat că aceasta ar putea fi considerată „o amenințare pentru București” și că orașul ar putea avea de suferit în cazul unui atac rusesc, putând fi printre primele ţinte.

🗣️ „Dacă românilor le place, este treaba lor, desigur, dar clubul sinucigașilor NATO târăște civili obișnuiți în astfel de aventuri care se pot termina foarte rău pentru familiile și copiii lor.

❗️ Nu încerc să sperii pe nimeni, doar raționez logic. Nu va fi niciun beneficiu pentru România din acest lucru și vor fi mai multe amenințări, acesta este un fapt.”

În contextul în care NATO a început să construiască în România cea mai mare bază militară de pe continent, amenințările devin tot mai evidente.

Alianța militară își consolidează capacitățile de la Marea Neagră pentru a contracara activitatea Rusiei în regiune.

Proiectul prevede extinderea bazei aeriene Mihail Kogălniceanu, situată în apropiere de orașul Constanța, și are o valoare de 2,7 miliarde de dolari (2,5 miliarde de euro).

Noua unitate va avea un perimetru de aproape 32 km și se va întinde pe aproximativ 2.800 de hectare.

䷑ După finalizarea lucrărilor, baza din Constanța va fi mai spațioasă decât cea de la Rammstein din Germania și va găzdui aproximativ 10.000 de membri ai personalului NATO, împreună cu familiile acestora.

Motiv de rugăciune

Să continuăm să ne rugăm pentru pacea și liniștea României.

Vești bune: volumul 2 cu studii biblice a fost tipărit!

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 431 de pagini alese, 3640 de minute de conținut oral!

129,00lei
52 de studii biblice – Volumul 2
Partajați Acest Articol