6 ani a săpat în grădină ca să-și construiască propria casă, după o neînțelegere cu părinții săi

Un adolescent spaniol a petrecut 6 ani săpând în grădină pentru a-și construi propria casă, după o ceartă cu părinții săi.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Un adolescent de 14 ani a decis să își construiască propria casă sub pământ în urma unei dispute cu părinții săi. Andres Canto a început acum 6 ani să sape o groapă în grădina casei pentru a-și pune în aplicare acest plan.

Furios pe părinții săi, Andres a decis să rămână acasă și să-și descarce frustrarea săpând în pământ cu târnăcopul bunicului său.

Ce a început ca o modalitate de răzbunare s-a transformat curând într-o obsesie care a durat ani de zile.

🪓 Până în 2021, la șase ani de la începerea săpatului, Andres a reușit să-și construiască propria peșteră subterană, echipată cu o zonă de living și un dormitor.

Accesul la ascunzătoare se face printr-un set de trepte sculptate în pământ, iar Andres dorește să o îmbunătățească în continuare.

„Este grozav, am tot ce îmi trebuie. Poate fi obositor să lucrez aici, deoarece este umed și nu prea circulă aer, dar mi-am găsit propria motivație pentru
a continua să sap în fiecare zi.”

Andres

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze părinții cu înțelepciune și răbdare în creșterea și educarea copiilor, iar celor mici să le ofere puterea de a asculta de părinți și de a-și investi timpul liber în activități folositoare.

Un cadou care schimbă vieți

365 de eseuri creștine semnate de Pastorul Cristi Boariu, câte unul pentru fiecare zi din 2024!

269,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
376,74lei269,90leiVezi mai multe

Partajați Acest Articol