A intrat cu motocicleta în biserică la începutul unei conferințe pentru bărbați

La deschiderea conferinței, Alex Magala, un fost stripper și dansator, a intrat în biserică pe o motocicletă și a susținut un show pe scenă, captivând atenția a mii de bărbați prezenți.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

O biserică din Missouri a organizat o conferință menită să inspire bărbații să devină mai încrezători, mai curajoși și să-și trăiască viața conform voinței lui Dumnezeu.

Pervertirea Diabolică a locașurilor de închinare nu are limite! La deschiderea conferinței, Alex Magala, un fost stripper și dansator, a intrat în biserică pe o motocicletă și a susținut un show pe scenă, captivând atenția a mii de bărbați prezenți.

Pastorul Mark Driscoll, vorbitor principal, a fost rugat să părăsească scena în timpul conferinței, după ce a exprimat critici la adresa spectacolului de deschidere.

Prezentările lui Alex Magala au bulversat și alte persoane, care au început să se întrebe dacă un astfel de show este potrivit pentru o conferință creștină pentru bărbați.

🗣️ La aceleași conferințe anterioare, au avut loc și alte manifestări neobișnuite, precum echitație profesionistă cu tauri, competiții de motocross, meciuri de box, și altele.

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Biserica să nu fie transformată în circ, ci să rămână o casă de rugăciune pentru toate popoarele.

Un cadou care schimbă vieți

365 de eseuri creștine semnate de Pastorul Cristi Boariu, câte unul pentru fiecare zi din 2024!

269,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
376,74lei269,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol