Avertismentul unei foste clarvăzătoare despre cluburile satanice din școli

Coșmarurile, anxietatea, depresia, problemele de sănătate, vederea demonilor, auzirea demonilor și chiar atacurile psihice sunt simptome notabile ale celor legați d.p.d.v. demonic.

Cristi Boariu
4 Min de Citit

Sunt o fostă clarvăzătoare care a comunicat cu demonii în mod regulat și totul a început când eram copil, spune Jennifer Nizza.

Îmi amintesc de zilele mele ca și clarvăzătoare, când Diavolul m-a făcut să cred că ceea ce fac este un beneficiu pentru comunitate.

Mi s-a spus că am un „dar” și trebuia să folosesc acel dar pentru a-i ajuta pe alții să treacă prin durere și pierdere.

Am crezut cu adevărat că prin ceea ce fac „conectez” oamenii cu cei dragi decedați; am fost păcălită de Satan și de slujitorii săi.

🙏🏻 Nu cunoșteam Cuvântul lui Dumnezeu și am fost ușor păcălită. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că în harul Său uimitor, m-a eliberat din împărăția întunericului!

Recent am dat peste o postare de la The Satanic Temple care anunță cu mândrie întâlnirea lor „After School Satan Club” din Tennessee, iar aceasta m-a îngrozit, având în vedere trecutul meu.

Comentariile de la postare au fost atât de alarmante încât cu greu suportam să le citesc.

Se poate vedea clar cum diavolul și slujitorii lui lucrează înșelând, mințind și manipulând mulți oameni.

Sataniștii vor pretinde că nu au nimic de-a face cu răul în sine și astfel, vor face ca templele și cluburile să pară inocente și îmbietoare.

🗣️ Am fost șocată în special de cuvintele „empatie” și „bunăvoință” găsite pe siteul oficial al acestor temple satanice.

Nu pot să nu mă gândesc la avertismentul lui Dumnezeu pentru noi despre modul în care Diavolul se va pretinde a fi de ajutor, vindecător și inofensiv.

„Şi nu este de mirare, căci chiar Satana se preface
într-un înger de lumină. Nu este mare lucru
dar dacă şi slujitorii lui se prefac în slujitori
ai neprihănirii. Sfârşitul lor va fi după faptele lor.”

2 Corinteni 11:14-15
📌 Vrăjmașul vrea să îți îndepărteze copiii de Isus, Cel care este Calea, Adevărul și Viața.

‼️ Templul satanic este dispus să deschidă ușa copiilor tăi și, deși momeala poate fi atractivă, consecințele sunt departe de a fi ideale.

Coșmarurile, anxietatea, depresia, problemele de sănătate, vederea demonilor, auzirea demonilor și chiar atacurile psihice sunt simptome notabile ale celor legați d.p.d.v. demonic.

Bătălia începe adesea să influențeze modul în care gândești, iar demonii vor să-ți influențeze gândurile pentru a te conduce la acțiuni distructive suplimentare.

Inamicul are același scop și va face orice pentru a-l realiza: să distragă sufletele de la Dumnezeu.

Soluția este și va fi întotdeauna Isus, punându-ți credința și încrederea în El. Trebuie să fim mereu de veghe!

❗️ Copiii sunt vulnerabili și trebuie să știe despre Isus, Singurul care îi poate salva și îi poate proteja!

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Dumnezeu să ajute toți părinții să-și educe copiii în așa fel încât aceștia să-L cunoască de mici pe Hristos și să cunoască ceea ce a făcut El pentru a ne salva.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

98,70lei
52 de studii biblice – Volumul 1
Partajați Acest Articol