Bebeluș ucis în timp ce mama a fost bătută; poliția refuză să acționeze

El a dus-o urgent la un spital, unde un medic a constatat că violența a dus la moartea copilului ei.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Conform informațiilor furnizate, poliția din Pakistan a refuzat să prezinte acuzații într-un caz în care o mamă creștină și-a pierdut copilul nenăscut în timpul unei încercări de viol din partea unui coleg musulman.

Nadeem a găsit-o pe partenera sa, însărcinată în 9 luni, sângerând, după ce a fost agresată de musulman.

💔 El a dus-o urgent la un spital, unde un medic a constatatviolența a dus la moartea copilului ei.

Cu toate acestea, medicul a refuzat să semneze raportul medical, din cauza influenței pe care musulmanul a avut-o asupra spitalului.

Activistul pentru drepturile omului, Napolean Qayyum, a declarat că acest caz este un alt exemplu al modului în care musulmanii influenți ocolesc legea. Napolean a spus că a depus o plângere la biroul inspectorului general de poliție din Punjab, „dar nu s-a înregistrat niciun progres în acest sens”.

Pakistanul se află în continuare pe locul al șaptelea, pentru al doilea an consecutiv, în ceea ce privește dificultatea de a fi creștin, conform listei globale de monitorizare pentru 2024.

🇵🇰 Violența sexuală împotriva femeilor și copiilor este o problemă frecventă în Pakistan, iar creștinii, care reprezintă mai puțin de 2% din populație, se confruntă cu persecuții și dificultăți deosebite, mai ales cei care se află într-o situație financiară precară.

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru această mamă care și-a pierdut copilul, ca Dumnezeu să îi ofere mângâiere. De asemenea, să continuăm să ne rugăm pentru creștinii persecutați din întreaga lume.

Un cadou care schimbă vieți

365 de eseuri creștine semnate de Pastorul Cristi Boariu, câte unul pentru fiecare zi din 2024!

262,40lei
Promo 12 cărți – Devoționale
376,74lei262,40leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol