Creștin acuzat de crimă pentru că a demolat statuia unui idol

Acesta nu a tolerat insulta adusă lui Dumnezeu, mai ales într-o clădire în care legiuitorii ar trebui să arate respect față de Isus Hristos ca Rege și să caute înțelepciune în legea Lui.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Michael Cassidy, un creștin și fost ofițer militar, a demolat un altar satanist construit în Capitala Statului Iowa. Acum se află sub incidența unor acuzații legale și se așteaptă să plătească aproximativ 20.000 de dolari pentru apărarea sa în instanță, riscând și cinci ani de închisoare.

În decembrie 2023, membrii Templului Satanic din Iowa au amplasat o statuie în care este reprezentat idolul Bafomet înconjurat de lumânări și purtând un semn al spiritualității sale.

Această statuie a fost amplasată în apropierea expozițiilor care reprezintă Nașterea Domnului.

📌 Cassidy a fost cuprins de frustrare și, în cele din urmă, a luat măsuri drastice: a înlăturat statuia, demolând-o și aruncându-i capul într-un coș de gunoi.

Acesta nu a tolerat insulta adusă lui Dumnezeu, mai ales într-o clădire în care legiuitorii ar trebui să arate respect față de Isus Hristos ca Rege și să caute înțelepciune în legea Lui.

Templul Satanic, fondat în 2013, este recunoscut ca religie de către guvernul SUA și are miniștri și congregații în SUA, Europa și Australia.

Își concentrează eforturile pe acțiunea socială și se descrie ca o „organizație religioasă non-teistă”.


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru Michael Cassidy ca Dumnezeu să aducă biruință în rezolvarea cazului său. De asemenea, să cerem curaj și putere pentru a ne opune lucrurilor greșite care nu-L cinstesc pe Dumnezeu.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

98,70lei
52 de studii biblice – Volumul 1
Partajați Acest Articol