Devastator: fiica unui pastor și bebelușul ei au murit sub dărâmături

La ora 18:00, trupurile lor au fost identificate. Soțul și fiica lor mai mare au scăpat nevătămați, într-un mod miraculos.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Pe data de 2 martie, în timpul nopții, au fost lansate 8 drone asupra orașului Odessa. Apărarea aeriană a reușit să doboare cu succes 7 dintre ele, însă a opta a lovit un bloc cu 9 etaje. Ca urmare, o scară cu 18 apartamente a fost complet distrusă, iar sistemul de încălzire a fost avariat pentru mai multe blocuri din vecinătate.

💔 Printre persoanele decedate se află fiica unui pastor și bebelușul ei de doar câteva luni. La ora 18:00, trupurile lor au fost identificate. Soțul și fiica lor mai mare au scăpat nevătămați, într-un mod miraculos.

„Salvatorii tocmai au găsit corpul unei mame
și al bebelușului. Emoții care nu pot fi exprimate
în cuvinte. Condoleanțe rudelor îndurerate.”

Ministrul afacerilor interne, Igor Klimenko

Într-un mesaj de susținere, președintele Ucrainei, Vladimir Zelenschi s-a adresat către cei implicați în operațiunile de salvare și către poporul ucrainean.

„Toată ziua în Odessa s-a desfășurat intens o operațiune de salvare. Acum, serviciul de situații excepționale, poliție și alte servicii continuă să lucreze – există informații despre oameni sub dărâmături.

Printre cei decedați se află și doi copii.
Un băiețel, Timotei și o fetiță angelică
de trei ani. Condoleanțe
familiei și prietenilor.”
Vladimir Zelenschi


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru familiile îndurerate și pentru cei care luptă să supraviețuiască. De asemenea, să continuăm să ne rugăm pentru pace!

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

98,70lei
52 de studii biblice – Volumul 1
Partajați Acest Articol