Elevii sunt obligați să declare dacă sunt creștini. Vezi aici motivul…

„A aflat că soțul ei i-a raportat credința. Vă puteți imagina doar tipul de traumă pe care acest lucru îl provoacă chiar în interiorul familiei?”

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Activiștii pentru libertate religioasă din China au emis un avertisment grav în contextul Anului Nou Chinezesc cu privire la o nouă formă de asuprire asupra creștinilor din țară.

Aceștia susțin că elevii sunt obligați să declare dacă sunt creștini, iar cei care recunosc că practică această religie sunt siliți de către Partidul Comunist să semneze o declarație în care renunță oficial la creștinism.

„Dacă părinții și bunicii refuză să coopereze
pentru a-i determina pe copiii lor să-și denunțe
credința, atunci siguranța locului de muncă
le este pusă în pericol. Cazurile arată că bunicii
își pot pierde bunăstarea publică dacă părinții
nu reușesc să-și descurajeze copiii
să creadă în creștinism.”

Bob Fu, președintele și fondatorul organizației ChinaAid

Fu, un activist de frunte în lupta pentru libertatea religioasă, a povestit cum o mamă a fost arestată în propria ei casă în timp ce își învăța cei cinci copii despre literatură, matematică și religie.

„A aflat că soțul ei i-a raportat credința.
Vă puteți imagina doar tipul de traumă
pe care acest lucru îl provoacă
chiar în interiorul familiei?”

🎥 „În bisericile autorizate de guvern, trebuie să fie instalate camere de vedere cu tehnologie de recunoaștere facială pentru a putea monitoriza adunarea.

💒 Se verifică dacă în timpul închinării există în adunare copii sau tineri sub 18 ani, membri ai Partidului Comunist, membri ai Ligii Tineretului Comunist, funcționari publici sau membri ai poliției sau ai serviciului militar.” Bob Fu

Motiv de rugăciune

Să continuăm să ne rugăm ca Biserica din China să continue să se înmulțească, în ciuda persecuțiilor, iar oamenii nemântuiți să-L primească pe Hristos în inimile lor.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

98,70lei
52 de studii biblice – Volumul 1
Partajați Acest Articol