„Îi învăț pe copii să fie gay”, declară o educatoare a preșcolarilor

„Singurul lucru pe care acești copii îl învață de la mine este să fie gay!”

Cristi Boariu
2 Min de Citit

O femeie din Florida a devenit populară pe internet după ce a postat un videoclip în care promovează ideea că elevii pot să-și aleagă propria familie și să fie gay.

DeDe Duffy, educatoare de grădiniță, susține educația deschisă în care copiii sunt învățați să accepte diversitatea și să-și exprime liber identitatea de gen și orientarea sexuală.

„Singurul lucru pe care acești copii îl învață
de la mine este să fie gay!”

DeDe Duffy

Aceasta a explicat că nu a primit afecțiunea necesară în copilărie, așa că îi învață pe elevii săi că ar trebui să-și iubească prietenii mai mult decât părinții.

Potrivit Campus Reform, în ultimii ani s-a observat o tendință de îndoctrinare a viitoarei generații de profesori pentru preșcolari, în cadrul colegiilor educaționale.

Această îndoctrinare a avut ca rezultat o modificare a programelor școlare primare și gimnaziale, care au devenit mai axate pe teoria rasei critice și ideologia genului în predarea la clasă.

David Halperin, profesor la Universitatea din Michigan, a lansat în 2014 cartea „How to Be Gay”, care se inspiră din cursul cu același nume predat de el la această instituție de învățământ.


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru copiii noștri ca Dumnezeu să îi păzească de orice învățături care contrazic Scriptura, și, de asemenea, să cerem înțelepciune ca noi să îi putem învăța adevăratele valori.

Promo 12 cărți – Devoționale

Se spune că omul poate supraviețui 40 de zile fără mâncare, 3 zile fără apă, 8 minute fără aer, dar nu ar putea trăi nicio secundă fără Dumnezeu. Pastorul Cristi Boariu te îndeamnă să îți începi ziua cu unul din cele 365 de eseuri creștine pe care le-a scris, câte unul pentru fiecare zi din an.

249,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
358,80lei249,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol