Incendiile sunt devastatoare: „Este cea mai mare tragedie din 2010!”

Oamenii care s-au întors la casele lor distruse le-au găsit într-o stare aproape de nerecunoscut, mulți pierzându-și toate bunurile.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Incendiile care afectează regiunea Valparaiso din centrul Chile au provocat cel puțin 112 de decese şi au distrus cartiere întregi.

Potrivit autorităților, sute de persoane sunt în continuare date dispărute și este posibil că numărul morților să crească în continuare, pe măsură ce cadavrele vor fi descoperite în zonele afectate de incendii.

🙏🏻 Imaginile filmate cu o dronă prezintă cartiere întregi distruse de flăcări și oameni căutând diferite lucruri printre ruinele caselor arse, ale căror acoperișuri de tablă deformate de căldură s-au prăbușit.

🚘 Pe străzi, mașinile carbonizate sunt răspândite peste tot.

„Vântul era groaznic, căldura arzătoare.
N-a existat niciun răgaz. Oamenii
s-au împrăştiat peste tot!”

Pedro Quezada, constructor local

Duminică, Manuel Monsalve, ministrul adjunct de Interne, a afirmat că aproximativ 14.000 de locuințe au suferit daune.

Oamenii care s-au întors la casele lor distruse le-au găsit într-o stare aproape de nerecunoscut, mulți pierzându-și toate bunurile.

💔 „Este cea mai mare tragedie cu care ne-am confruntat de la cutremurul din 2010”, a declarat preşedintele Boric, referindu-se la seismul cu magnitudinea 8,8 care a fost urmat de un tsunami pe 27 februarie 2010, soldat cu peste 500 de morţi.

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru oamenii care suferă în urma acestor incendii: Dumnezeu să le ofere mângâierea și sprijinul Său.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

98,70lei
52 de studii biblice – Volumul 1
SURSE: www.digi24.ro
Partajați Acest Articol