Joe Biden a transformat Duminica Paștelui în „Ziua vizibilității transgenderilor”

„Voi sunteți America, iar întreaga mea Administrație și eu vă sprijinim!”

Cristi Boariu
3 Min de Citit

Președintele Joe Biden a desemnat ziua de 31 martie 2024, care coincide cu Duminica Paștelui, drept „Ziua vizibilității transgenderilor”, ceea ce a generat controverse în mediul conservator și a stârnit critici puternice din partea fostului președinte Donald Trump.

„Astăzi, trimitem un mesaj tuturor americanilor transgender… Voi sunteți America, iar întreaga mea Administrație și eu vă sprijinim, a spus președintele Biden în proclamația din 29 martie, lăudându-se că a numit „lideri transgender” în administrația sa.

🏳️‍🌈 Președintele a subliniat că persoanele transgender sunt o parte valoroasă a societății și contribuie la prosperitatea țării și a economiei sale.

🗣️ El a apreciat eforturile administrației de a facilita accesul americanilor transgender la servicii publice, inclusiv introducerea „pașapoartelor mai incluzive” care includ un X ca opțiune pentru „markerul de gen”.

„Din păcate, acesta este un alt exemplu al atacului
de ani de zile al Administrației Biden asupra credinței creștine. Facem apel la campania eșuată a lui Joe Biden și la Casa Albă să emită scuze milioanelor de catolici
și creștini din America care cred că ziua de mâine
este pentru o singură sărbătoare –
învierea lui Isus Hristos.”

purtătoarea de cuvânt a campaniei Trump, Karoline Leavitt

Reprezentantul statului Michigan, Joshua Schriver, a avut o viziune vagă asupra proclamației.

„Spre deosebire de Joe Biden, mâine nu este Ziua Vizibilității Transgenderilor în Michigan”, a scris el într-o postare pe X. „Nu vom sărbători devianța sexuală și automutilarea!”

„Mâine este Duminica Paștelui. Vom sărbători învierea Regelui nostru, Isus Hristos, care a murit și a înviat din morți pentru a ne da TUTUROR ocazia să ne pocăim de păcatele noastre și să credem în El.”

🗣️ În ultimii ani, transgenderismul a devenit o problemă majoră în peisajul social și politic al Americii. Oamenii susțin adesea legile de „afirmare a genului”, care pot limita implicarea părinților în deciziile legate de proceduri medicale riscante pentru schimbarea de gen a copiilor lor.

🙏🏻 Conservatorii, în schimb, au sprijinit legi care acordă părinților mai mult control asupra deciziilor legate de identitatea de gen a copiilor lor, inclusiv dreptul de a opri procedurile transgender sau de a acționa legal împotriva medicilor care le efectuează fără acordul părinților.

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Dumnezeu să pună în fruntea fiecărei țări oameni care să se teamă de El și care să apere valorile creștine.

Un cadou care schimbă vieți

365 de eseuri creștine semnate de Pastorul Cristi Boariu, câte unul pentru fiecare zi din 2024!

269,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
376,74lei269,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol