O adolescentă de 16 ani a murit în urma unei supradoze cu drogul periculos de tip cristal

„M-au sunat să îmi iau copilul că este mort.”

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Alexa avea 16 ani și era studenta unui liceu din Bucureşti. După spusele tatălui fetei, Alexa urma să participe la o competiţie în Piatra Neamţ, dar nu a mai ajuns la cazare deoarece un tânăr de 19 ani, pe care îl cunoştea de pe internet, a luat-o cu maşina la o plimbare.

„Nu ne-a spus că merge să se întâlnească cu tânărul acesta. Au ajuns acasă la el, unde erau și părinții lui. Copilul meu a intrat acolo sănătos. La un moment dat, cei doi au mers în dormitor, iar acolo nu ştiu ce s-a
întâmplat. M-au sunat să îmi iau copilul că este mort.”

tatăl adolescentei

Conform rezultatelor necropsiei, s-a constatat că victima a fost intoxicată cu un drog sintetic, extrem de periculos, cu efecte precum euforie, halucinaţii, agitaţie sau anxietate.

Tatăl victimei presupune că tânărul i-a administrat aceste droguri fără acordul acesteia.

Procurorii au efectuat percheziții și l-au reținut pe acest tânăr, cât și pe alți doi indivizi care sunt acuzați că i-au furnizat droguri. Toți trei au fost prezentați instanței cu cerere de arestare preventivă.

În plus, în urma investigației, au fost găsite peste 300 de grame de canabis, precum și cântare de precizie, grindere și alte obiecte care prezintă urme de substanțe 3-CMC.


Să ne rugăm ca Dumnezeu să cerceteze persoanele implicate în traficul de droguri și să le deschidă ochii pentru a vedea efectele distructive ale drogurilor.

motiv de rugăciune

Cristi Boariu: Pericolul drogurilor

Dacă cunoști tineri prinși de aceste substanțe periculoase, poți să împărtășești cu ei acest mesaj despre droguri:


Promo Volumele I & II din colecția „Eroii credinței” + CADOU volumul I audio

La achiziționarea celor două volume din colecția „Eroii credinței”, primești ca și cadou volumul I în format audio!u003cbru003eCumpără acum acest pachet promoțional și află mai multe despre oamenii care mi-au influențat copilăria!

69,90lei

Promo Volumele I & II din colecția „Eroii credinței” + CADOU volumul I audio
110,70lei69,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol