O femeie urmează să se căsătorească cu o hologramă creată cu ajutorul inteligenței artificiale

În 2016, artista britanică Tracey Emin s-a căsătorit cu o piatră din grădina sa, numind-o „o ancoră, ceva cu care mă pot identifica”.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Alicia Framis, o artistă spaniolă, se pregătește să fie prima femeie care se căsătorește cu un hologram creat de inteligența artificială. Ea și-a confirmat deja locul pentru nunta ei, care va avea loc anul acesta la un muzeu din Rotterdam.

Conform doamnei Framis, viitorul ei soț se numește AILex și este o hologramă creată special pentru „a-i satisface toate nevoile emoționale”.

Ea îl descrie ca fiind „o hologramă masculină de vârstă mijlocie cu o logistică ușor complexă”.

📖 Căsătoria ei nu este una romantică, ci face parte din proiectul ei numit „Cuplu hibrid”, în care își propune să exploreze limitele dragostei, intimității și identității în era inteligenței artificiale.

„Vreau să fac un documentar artistic care
să includă viața de zi cu zi a partenerului meu.
Vreau să explorez cum să integrez holograma
în viața mea de zi cu zi.”

Alicia Framis

Pe contul ei de Instagram, Alicia Framis distribuie videoclipuri și fotografii în care apare alături de partenerul ei AILex.

Framis nu este primul artist care alege o căsătorie neconvențională.

În 2016, artista britanică Tracey Emin s-a căsătorit cu o piatră din grădina sa, numind-o „o ancoră, ceva cu care mă pot identifica”.


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm ca Dumnezeu să ne dea înțelepciune pentru a face alegeri înțelepte în viață, alegeri care să-I aducă Lui cinste.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

98,70lei
52 de studii biblice – Volumul 1
SURSE: www.ndtv.com
Partajați Acest Articol