Pastor acuzat penal pentru că a ajutat persoanele fără adăpost

Pastorul Chris a relatat că în trecut a primit apeluri de la poliție în miezul nopții în care era întrebat dacă biserica ar putea primi persoane care se confruntă cu conflicte domestice și alte probleme.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Un pastor creștin este judecat penal pentru încălcarea legilor de cazare, dar el rămâne hotărât să continue să-și deschidă ușile pentru a veni în ajutorul celor săraci și a altor membri ai comunității.

În noiembrie 2023, autoritățile locale au transmis o notificare către biserica din oraș, prin care i se cerea să nu mai permită oaspeților să petreacă nopțile în incinta acesteia, sub amenințarea unor posibile consecințe legale.

În preajma Anului Nou, forțele de poliție au venit la biserică și i-au înmânat pastorului un dosar ce conținea multiple acuzații și presupuse încălcări ale legii.

Pastorul Chris Avell din Dad’s Place, o biserică din Ohio, a declarat:

„Pentru că Dumnezeu ne-a binecuvântat,
am decis că era timpul să permitem ca oamenii
să poată veni ziua sau noaptea și să-și găsească
odihna adevărată. Îi încurajăm să intre
și să se roage în orice moment al zilei.”

☎️ Pastorul Chris a relatat că în trecut a primit apeluri de la poliție în miezul nopții în care era întrebat dacă biserica ar putea primi persoane care se confruntă cu conflicte domestice și alte probleme.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Dad’s Place a decis să-și extindă operațiunile și să ofere cazare celor săraci. Cu toate acestea, autoritățile au început să pună în discuție presupusele încălcări ale regulilor.

„Am văzut mulți oameni care au venit la credința în Hristos de când biserica este deschisă 24/7.”

Pastorul Chris Avell

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru ca acest pastor și comunitatea sa să rămână în picioare în fața oricărui obstacol, iar Dumnezeu să aducă biruință și să lucreze prin slujitorii Săi de pretutindeni.

Un cadou care schimbă vieți

365 de eseuri creștine semnate de Pastorul Cristi Boariu, câte unul pentru fiecare zi din 2024!

262,40lei
Promo 12 cărți – Devoționale
376,74lei262,40leiVezi mai multe
SURSE: www2.cbn.com
Partajați Acest Articol