Profesoară creștină concediată în urma refuzului de a preda lecții LGBTQ

„Adevărata compasiune și dragoste este aceea de a putea spune adevărul oamenilor, indiferent de sexualitatea lor.”

Cristi Boariu
3 Min de Citit

O profesoară cu convingeri creștine a afirmat că a fost tratată ca un criminal după ce a fost concediată de o școală a Bisericii Angliei. Glawdys Leger, profesoară de limbi străine, a fost demisă de la Bishop Justus Church of England School din Bromley, Kent, în luna mai a anului 2022.

Glawdys afirmă că a fost dată afară din cauza refuzului de a preda lecții extreme despre LGBTQ în cadrul materiei de Educație Religioasă și pentru că a împărtășit cu elevii săi convingerile creștine cu privire la aceste probleme.

Centrul juridic creștin (CLC) o susține pe femeia în vârstă de 43 de ani și afirmă că aceasta a fost expusă la materiale de curs care conțin informații controversate despre identitatea de gen.

Aceste materiale par să sugereze copiilor că există posibilitatea ca oamenii să se nască într-un corp care nu corespunde identității lor de gen.

De asemenea, se pare că au fost incluse informații despre identități de gen controversate, cum ar fi pansexualitatea, asexualitatea, intersexualitatea și transgenderismul.

Copiii au fost încurajați să sprijine și să se alieze comunității LGBTQ+.

În timpul unei discuții despre problemele LGBTQ, Glawdys Leger a afirmat că Dumnezeu a creat oamenii în două sexe distincte: bărbați și femei. Mai mult, ea și-a exprimat opinia personală că practica LGBTQ este păcătoasă.

„Am mare compasiune pentru persoanele LGBTQ,
în special pentru cei care suferă de confuzie de gen.
Nu pot, totuși, să predau sau să spun cu bună
conștiință lucruri pe care le cred
contrare credinței mele.”

Glawdys Leger

„Adevărata compasiune și dragoste este aceea de a putea spune adevărul oamenilor, indiferent de sexualitatea lor.”

Glawdys Leger

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru creștinii care suferă chiar și din cauză că nu susțin aceste ideologii; Dumnezeu să îi întărească și să-i ajute să rămână statornici.

Promo 12 cărți – Devoționale

Se spune că omul poate supraviețui 40 de zile fără mâncare, 3 zile fără apă, 8 minute fără aer, dar nu ar putea trăi nicio secundă fără Dumnezeu. Pastorul Cristi Boariu te îndeamnă să îți începi ziua cu unul din cele 365 de eseuri creștine pe care le-a scris, câte unul pentru fiecare zi din an.

249,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
358,80lei249,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol