Și-a găsit mireasa cu ajutorul inteligenței artificiale

Zhadan s-a folosit de un bot pentru a vorbi în locul său, dar nu numai atât - a utilizat botul și pentru a rezerva întâlniri și chiar pentru a planifica cererea în căsătorie.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Un bărbat mărturisește că, după ce a utilizat inteligența artificială pentru a întâlni peste 5000 de femei într-un an, a găsit în sfârșit persoana cu care dorește să își petreacă restul vieții.

Alexander Zhadan, un dezvoltator de software din Rusia, a utilizat ChatGPT și alte platforme AI pentru a filtra potențialele partenere de pe Tinder.

După o selecție riguroasă printre 5.239 de femei, a reușit în cele din urmă să își găsească „sufletul pereche susținut de inteligența artificială” – o absolventă de universitate pe nume Karina Imranovna.

Zhadan s-a folosit de un bot pentru a vorbi în locul său, dar nu numai atât – a utilizat botul și pentru a rezerva întâlniri și chiar pentru a planifica cererea în căsătorie.

✔️ Karina a acceptat propunerea acestuia și cuplul se pregătește să se căsătorească în luna august a acestui an.

Zhadan este din nou în centrul atenției pentru aptitudinile sale tehnice, iar acest lucru nu este o noutate.

Cu un an în urmă, el a provocat un val de controverse atunci când a recunoscut că a utilizat ChatGBT pentru a-și scrie teza la Universitatea de Stat pentru Științe Umaniste din Rusia.

După soluționarea cazului cu ajutorul unui avocat, Universitatea a fost de acord să-i permită studentului să-și păstreze diploma.

„Pe scurt, a scrie o teză cu ChatGPT este cool.
Cu siguranță trebuie să o editați singuri,
dar AI produce cea mai mare parte din ea, singură.”

Alexander Zhadan

Motiv de rugăciune

Să nu uităm ca Dumnezeu este Cel care dorește să ne ajute în fiecare detaliu al vieții noastre; astfel, să Îi cerem Lui ajutorul și să Îi mulțumim pentru modul în care lucrează pentru noi.

52 de studii biblice – Volumul 1

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 351 de pagini alese, 3120 de minute de conținut oral!

98,70lei
52 de studii biblice – Volumul 1
Partajați Acest Articol