Un pastor a fost împușcat mortal în fața soției și a copiilor săi

A continuat să le vandalizeze proprietatea aruncând fecale de câine și inundându-le casa.

Cristi Boariu
3 Min de Citit

O femeie care a fost înregistrată pe cameră video în timp ce împușca mortal un pastor din Nevada în fața familiei sale, nu va fi supusă pedepsei cu moartea în cazul unei condamnări pentru crimă.

În timpul audierii, Joe Junio, o femeie de 36 de ani, a pledat nevinovată. Procurorii implicați în caz au menționat că o comisie de evaluare a decesului a respins solicitarea de pedeapsă cu moartea împotriva ei.

Junio se află în detenție și este reținută fără posibilitatea de a plăti o cauțiune. Un judecător a fost programat să stabilească data unui proces pentru 26 martie.

Pe 29 decembrie 2023, pastorul Nick Davi, în vârstă de 46 de ani, a fost împușcat mortal de către Junio, vecina pastorului.

Sarah Davi, văduva lui Nick, a fost și ea rănită în atacul înregistrat de copiii ei de 12 și 15 ani.

🗣️ Conform unui raport al poliției, pastorul decedat și soția acestuia au reclamat anterior comportamentul lui Junio la asociația lor de proprietari pentru presupuse încălcări legate de animalele sale - găini și câini.

❗️ Cu doar câteva săptămâni înainte de tragedie, comportamentul agresiv al lui Junio a crescut alarmant, determinându-l pe pastor și pe soția sa să apeleze de două ori la poliție în luna decembrie.

Potrivit autorităților, Junio a aruncat pietre în curtea lor, iar apoi a făcut un gest amenințător, trecându-și degetul pe gât și spunându-le că ei vor fi următorii.

A continuat să le vandalizeze proprietatea aruncând fecale de câine și inundându-le casa.

💔 În ziua tragediei, pastorul și Junio aveau o discuție în afara casei sale, în timp ce ea se afla în mașina ei.

🚘 Brusc, Junio a deschis ușa vehiculului și l-a împușcat pe pastor și pe soția lui, în fața copiilor lor. Aceștia au reușit să filmeze incidentul cu un telefon mobil.

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru familia îndoliată ca Dumnezeu să le ofere mângâiere și putere de a merge înainte.

Vești bune: volumul 2 cu studii biblice a fost tipărit!

Vrei să studiezi Biblia în profunzime? Aici găsești 52 de studii pe diferite teme actuale, 431 de pagini alese, 3640 de minute de conținut oral!

131,00lei
52 de studii biblice – Volumul 2
Partajați Acest Articol