Urmează faza județeană a concursului „Talantul în Negoț”. Află pentru ce să te rogi…

Concursul este mai mult decât o simplă competiție; este o modalitate de a îmbogăți cunoștințele biblice, adresându-se tuturor, indiferent de vârstă.

Cristi Boariu
3 Min de Citit

Talantul în Negoț este un concurs dedicat testării cunoștințelor biblice, potrivit atât copiilor, cât și adulților. Concursul este mai mult decât o simplă competiție; este o modalitate de a îmbogăți cunoștințele biblice, adresându-se tuturor, indiferent de vârstă.

Concursul are mai multe etape, iar faza județeană urmează să aibă loc în curând.

Sute de copii din întreaga țară vor participa la acest concurs, iar cei care vor reuși să treacă de această etapă, se vor pregăti de faza națională.

Beneficiile și binecuvântările care însoțesc înțelegerea și aplicarea Cuvântului sunt de o importanță covârșitoare, motiv pentru care ar trebui să ne dedicăm cu toată inima studierii și aprofundării Cuvântului, înțelegând că acestea vor aduce cu sine:

📌 Sfințenie și curăție:
Psalmul 119:9 - „Cum își va ține tânărul curată cărarea? Îndreptându-se după Cuvântul Tău.”

📌 Lumină pe cărarea vieții:
Psalmul 119:105 - „Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele
și o lumină pe cărarea mea.”

📌 Înțelepciune și pricepere:
Deuteronom 4:5,6 - „Iată, v-am învățat legi și porunci, cum mi-a poruncit Domnul Dumnezeul meu, ca să le împliniți în țara pe care o veți lua în stăpânire. Să le păziți și să le împliniți, căci aceasta va fi înțelepciunea și priceperea voastră înaintea popoarelor, care vor auzi vorbindu-se de toate aceste legi și vor zice: «Acest neam mare este un popor cu totul înțelept și priceput!»”

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru următoarele aspecte:

  • Dumnezeu să binecuvânteze toți copiii, adolescenții și tinerii care se pregătesc pentru acest concurs; El să le ofere înțelepciune, pricepere și ținere de minte;
  • Dumnezeu să ofere părinților dorința de a se implica în creșterea spirituală a copiilor lor și să le răsplătească eforturile depuse în creșterea și educarea lor;
  • Dumnezeu să binecuvânteze profesorii de la școlile duminicale și El să le răsplătească efortul depus în pregătirea copiilor pentru acest concurs.

Un cadou care schimbă vieți

365 de eseuri creștine semnate de Pastorul Cristi Boariu, câte unul pentru fiecare zi din 2024!

269,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
376,74lei269,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol