21 de persoane au fost ucise în urma unei explozii

Oamenii aflați în doliu s-au adunat la un moment plin de tristețe și durere. Steagurile albastre și albe ale Israelului fluturau în cadrul solemn al înmormântărilor.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Luni, 22 ianuarie 2024, Armata israeliană a anunțat că 24 dintre soldații săi au fost uciși în Gaza, într-o zi care a devenit cea mai dureroasă pentru forțele israeliene de când a izbucnit războiul.

Potrivit surselor media, rezerviștii au fost implicați într-o operațiune menită să asigure întoarcerea în siguranță a rezidenților în casele lor, după atacul Hamas din 7 octombrie, când zeci de mii de persoane din sudul Israelului au fost evacuate din locuințele lor.

La Muntele Herzl din Ierusalim, într-o zi ploioasă, au avut loc primele ceremonii funerare pentru victimele exploziei.

🖤 Oamenii aflați în doliu s-au adunat la un moment plin de tristețe și durere. Steagurile albastre și albe ale Israelului fluturau în cadrul solemn al înmormântărilor.

Armata israeliană a anunțat oficial că alți trei ofițeri au fost uciși luni, într-un atac desfășurat în sudul Gazei.

Potrivit Forțelor de Apărare ale Israelului, în timpul invaziei terestre din 27 octombrie, au fost uciși 217 soldați, dintr-un total de 552 de persoane decedate începând cu 7 octombrie.

În cadrul campaniei militare israeliene din Gaza, conform rapoartelor, cel puțin 25.490 de oameni, în mare parte femei și copii, au fost uciși.


Motiv de rugăciune

Să continuăm să ne rugăm pentru persoanele rănite în urma războiului, pentru cei ce luptă să supraviețuiască și pentru pacea poporului.

Un cadou care schimbă vieți

365 de eseuri creștine semnate de Pastorul Cristi Boariu, câte unul pentru fiecare zi din 2024!

269,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
376,74lei269,90leiVezi mai multe
SURSE: www.bbc.com
Partajați Acest Articol