Musulmanii din Gaza vin la Hristos după ce L-au văzut în vise

„În ultimele 48 de ore, am oferit sprijin și consolare pentru sute de tați care au suferit pierderea devastatoare a copiilor lor în război.”

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Potrivit unui nou raport al creștinilor subterani din Gaza, mulți bărbați musulmani s-au convertit la creștinism în ultimele zile, după ce L-au văzut pe Isus în visele lor. Raportul a fost postat în online de autorul și apologetul creștin Michael Licona, care a spus: „Dumnezeu lucrează în mijlocul războiului!

„În ultimele 48 de ore, am oferit
sprijin și consolare pentru sute de tați
care au suferit pierderea devastatoare
a copiilor lor în război.”

„I-am mutat pe acești oameni în siguranță, i-am hrănit, le-am spălat hainele și am început să le citim Biblia – împărtășind calea păcii prin Isus.”

„Atunci s-a întâmplat o mare minune!
În timpul somnului, peste 200 de oameni
L-au visat pe Isus. După această experiență,
aceștia au căutat să afle mai mult din învățăturile
lui Dumnezeu și acum se întreabă
cum să-L urmeze pe Isus.”

📌 Creștinii din Gaza reprezintă mai puțin de 1% din populație, potrivit unui raport din 2012 al Institutului pentru Înțelegerea Orientului Mijlociu. În timp ce acel raport estima că numărul creștinilor din Gaza este în jur de 3.000, populația de astăzi ar putea fi de 1.000 sau mai puțin.

Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru oamenii care recent au aflat despre Isus: aceștia să aibă inimile deschise și să-L primească pe El în viețile lor.

Promo 12 cărți – Devoționale

Se spune că omul poate supraviețui 40 de zile fără mâncare, 3 zile fără apă, 8 minute fără aer, dar nu ar putea trăi nicio secundă fără Dumnezeu. Pastorul Cristi Boariu te îndeamnă să îți începi ziua cu unul din cele 365 de eseuri creștine pe care le-a scris, câte unul pentru fiecare zi din an.

249,90lei
Promo 12 cărți – Devoționale
358,80lei249,90leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol