Acest israelian și-a protejat soția și copiii de teroriștii Hamas

💔 Amai a reușit să își salveze familia în timp ce trupul său a fost lovit în moduri brutale de către teroriști.

Cristi Boariu
2 Min de Citit

Peste 13.000 de oameni au murit în ultimele atacuri din Israel, iar majoritatea dintre ei și-au protejat în mod eroic familiile, prietenii și vecinii de atacurile teroriste.

Printre acești eroi se numără și Amai Shindler, care, în mod miraculos, i-a împiedicat pe teroriști să intre într-o cameră a locuinței sale, salvând astfel viețile celor 6 copii și a soției sale.

💔 Amai a reușit să își salveze familia în timp ce trupul său a fost lovit în moduri brutale de către teroriști.

Aceasta nu este prima dată când evreii sunt vizați și terorizați în mod oribil de către teroriști.

Un prieten de-al lui Amai a povestit că acesta a stat în fața ușii, răbdând toate loviturile din partea teroriștilor, doar pentru a-și salva familia, până când cineva a reușit să îl salveze pe el și pe membrii familiei sale.

În urmă cu 13 ani, familia Shindler a mai pierdut un membru, pe fratele lui Amai. Prietenii care au venit să-l salveze pe Amai au spus:

Nu vrem să lăsăm ca familia Shindler să mai piardă încă un membru!


Motiv de rugăciune

Să ne rugăm pentru vindecarea lui Amai, pentru familia sa și pentru toți oamenii din Israel și Palestina care sunt atacați și care suferă din cauza acestor probleme.

Pachet promo 12+Harfă cu 307 cântări pe note CADOU!

Pe 30 decembrie 2003, fratele Dionisie Giuchici a fost diagnosticat cu cancer la pancreas. Nu a exprimat dezaprobare și nu a insistat să fie vindecat, ci a spus mereu: „Fie voia Domnului!”
Pe 1 aprilie 2004, dimineața, a spus de mai multe ori „Aleluia” și apoi a intrat în comă. În aceeași seară, doi frați de la biserică l-au vizitat și i-au spus „Pace!” Atunci s-a trezit din comă pentru câteva secunde și le-a răspuns „Pace!”
Acesta a fost ultimul cuvânt pe care l-a rostit pe pământ.

249,00lei
Pachet promo 12+Harfă cu 307 cântări pe note CADOU!
408,80lei249,00leiVezi mai multe
Partajați Acest Articol